merhaba gardaşlar ben 4-4-2 ve benzer taktikleri denedim fakat hep yeniliyorum benden güçsüz takımlara da yeniliyorum okların hepsini ileri yaptım sert hücum ve ofan sif denedim olmuyor bir yardımcı olun
iyi oyunlar...
merhaba gardaşlar ben 4-4-2 ve benzer taktikleri denedim fakat hep yeniliyorum benden güçsüz takımlara da yeniliyorum okların hepsini ileri yaptım sert hücum ve ofan sif denedim olmuyor bir yardımcı olun
iyi oyunlar...
4-4-2 oynıcaksan 2 forvetin ok işaretini aşağı yap. oyuncularun moral ve kondüsyonu tam olsun. ben günde 2 maç yapıyorum hergün. antreman dahi yapmıyorum ilk 11 ile . Token olmayınca . Bugün full 5 yıldız ve 6 yıldız lı takımı yendim 4-2 şaşırdım kaldım. iğne deliğinden pas attım 90 dakika boyunca.Adamın gücü 116(Favori) ben ise %83 4-2 yendim şampiyonlar liginde.
Last edited by Ahmet T. Öncü; 02-25-2016 at 08:05 PM.
sert Hucüm Riskli değil mi .Gereksiz çok kart görüyo.
Kadrondaki oyuncuların morali ve kondisyonu diğer takımdan yüksekse 4.1.4.1 // 4.4.2 // 4.5.1 takdiklerinde kazanma olasılığın yüksek her zaman. Yeterki token olsun
Oyuncun kötü olursa zaten hangi taktiği denersen dene yenilme yüzden %99 olur... %1lik ihtimal konusuda http://forum.topeleven.com/top-eleve...tml#post393606 burada mevcut 1.sayfa en üstte yenildiğim takım
Benim dizilişten memnunum ve DMC Top Eleven'da şart gibi bir şey bunu 5 yıllık deneyimlerimden anlar oldum.Her dizilişle sert hücum oynanmaz özellikle bu diziliş çok sağlıklı bir diziliş değil.
Karşı takımın kondisyon düşüklüğünü bu arada nereden anladın?
ayaklarına top değmedi hiç. %76 topa sahip oldum.Ona dayanarak söyledim. Canlı animasyonda da hep benim ataklar vardı.