Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır top eleven oynuyorum.Ligde iyi gibi bişeyim.Takımda hiç 3 yıldızlı oyuncum yok hepsi 4,5 1 tane de gözlemcim var ama lig sonu hep 8.olarak kalıyorum : ( acaba bildiğiniz bir taktik varmıdır.Dizilişlerim 3-4-3
Printable View
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır top eleven oynuyorum.Ligde iyi gibi bişeyim.Takımda hiç 3 yıldızlı oyuncum yok hepsi 4,5 1 tane de gözlemcim var ama lig sonu hep 8.olarak kalıyorum : ( acaba bildiğiniz bir taktik varmıdır.Dizilişlerim 3-4-3
Yaşar ben 1.seviyeyim takımımda hiç 3'lük oyuncu yok hepsi 4 ve 5 yıldızlı savunmada bir tane oyuncum 6 yıldız biri 5 diğeri 4 yıldızlı senin dediğin taktiği uyguladım ama maç kaybedermiyim acaba kadrom bu şekilde ; gk,dc,dc,dc,mc,mc,mc,aml,amr,st,st acaba bu kadroyla seviye atlayabilirmiyim ?
Arkadaşlar ben 4 sezondur Acemi konumundayım.Her geçen sezon oyuncularımı güçlendiriyorum.3 yıldızlı hiç oyuncu yok takımımda hepsi 4 ve 5 yıldızlı oyuncular stoperlerimden bir tanesi 6 yıldızlı ama yinede bütün oyuncuları 3 yıldızlı kadrosunda sadece 2 tane 4 yıldızlı olan takımlara bile yenildiğim oluyodu.Lütfen bana bir taktik önerin...
rakibe göre taktik ayarlamanızı öneririm
tavsiyemm (dc-dc-dc@dml-dmr@mc-mc@aml-amr@st ofansif, her iki kanattan, karışık,pres zor ,bölgesel markaj ,ofsayt ve kontra atak işaretsiz dmr dml kırmızı ok herkese başarılar
2 sezondur 4-3-1-2 taktiği ile oynuyorum. geçen sezon 3 kupa kazandım.
aslında taktiğin önemi çok fazla ama oyuncunun istatistiği kötüyse rakibe göre avantajlı bi taktik yapsan bile malüp olmaktan kurtulamazsınız.asıl önemli olan o taktiği oynayabilecek yüksek istatislikli oyuncular. yani 7 nin altına asla düşmeyen oyuncular. birde takımda 1 2 sezon oynamış oyuncularınızı geri kalıyorlar diye satmayın. mesela top level 59 oyuncuların olduğu bir sistemde 52 kalitesindeki bir oyuncu o sezon müthiş patlama yapabilir.
herşey taktik değildir. rakibe göre taktik yapmak bence rakip güçlüyse yapılması gereken bişeydir. kendi taktiğinizi oturtun ve sistemi çok bozmayın. başarılar kazanmaya başladıysanız o taktik oturmuştur. bence taktiği oyuncular belirler.
üçlü defans taktikler sürekli kaybetmenize neden olur bunu da unutmayın!
arkadaslar ben suan icin 13. leveldeyim bir sezon tatilde oldugumda bilgisaya ugramadim 1 ay boyunca ordada takimdaki futbolcular sakatlan vs o yuzden lig cikamadin onun disindaki tum sezonlar hep ilk uste bitirdim
size verecegim tavsiyeler kendi uyguladigim taktil ilk4 level genel olarak 4-4-2 idi ama bazi maclarda 4-3-3 de oynadim basariliydi
ancak artik level yukseldikce duz taktikler bazen ise yaramiyor oyuzden artik takimina göre gene birbirine benzeyen taktikleri uyguluyorum 4-1-3-2 yada 4-1-2-1-2 taktiklerini önererim
Bende kende kende evimde ki maçlar da 4-2-3-1 deplasmanda ise 4-4-1 oynuyorum arkadaşlar.. İşte takımımAttachment 13421Attachment 13422
4-1-3-2 taktiği en uygun taktiklerden biri ve öneririm.
dl-dc-dc-dr
dmc
mc-mc-mc
st-st
top çalma tarzı:normal
takım anlayışı normal