4Likes
-
taktik önerisi
arkadaşlar 4. seviyedeyim fakat oyunda bir türlü taktik oturtamadım.
acaba bol gollü bir taktik önerisi olan var mı? birde komutlarıda verirseniz sevinirim.
-
Bence 4-2-2-2 taktigini dene. defans 4 ortasaha orta 2 aml, amr ve iki forvet
Bu arada 3'lu defans oynamamani tavsiye ederim
-
-
Peki taktikle ilgili uygulamam gereken komutlar nelerdir. Nedense ne yaparsam yapim cok pozisyon verip en az 1 gol yiyorum. Bu konudada onerecegin birseyler varsa sevinirim
-
Bence taktik şöyle olmalı ben taktiği oturttum sayılır.
GK- DL-DC-DC-DR- defansın hemen önünde DMC- ML-MC-MR- ST-ST
Takım anlayışı:normal
pas yönü karışık
pres tarzı tam saha pres
top çalma tarzı normal
pas atma şekli karışık
markaj tarzı adam adama(tabi bu komutları maç anında maçın gidişatına göre değiştirilebilir.)
-
ben GK DL-DC-DC-DR-DMC-MR-MC-MR-ST-ST oynuyorum DL-DR-MR-ML yi ileriye çıkık oynatıyorum dmc yi geriye dönük mc ise ileri veya geri yapmayın mclerin ortasında oynatın iç taktikler ise
Takım anlayışı:Ofansif
Pas yönü:Karışık
Pres tarzı:Tamsaha pres
Top çalma tarzı: Zor
Pas atma şekli:Karışık
Markaj:Adam adama
kontra atak taktiği yapıyorum bu taktikde dc leri biraz sağlam dizmeniz yeterli benim dclerim ve ortasaham sağlam forvet kötü ama ligde 1. yim en çok gol atam benim geçen sezon bu taktikle yine lig 1.+ş.ligi 1. oldum ve hepsinde en çok gol atam takımdı. Daha önceden bende sizin gibi çok taktik arıyordum herkesde işe yarayan taktik sende işe yaramayabilir birazda kendi takımının o taktiğe uyması çok önemlidir.
Galibiyet ikramiyelirinide ne kadar arttırırsanız o kadar iyi olur.
-
Newbie
Eğer rakibinize çok ters gelen bir taktik değilse 3 defans ile asla oynamayın. Ancak rakibiniz klasik 4-4-2 oynuyodur o zaman kelebek taktik ile 3 DC yapın ancak bunun dışında asla 3 defans ile oynamayın
-
-
ve de oyuncularınız ileri şeklinde oynatın.
-
istatistiklerde böyle yapmak isteyen yapabilir