9Likes
-
Mevcut taktiğinle oynayacagın maçlarda ya çok gol yiyecek, ya da cok gol atacagını düşünüyorum. Orta saha hakimiyetinin düşük olacagını söyleyebilirim. Her ne kadar 4 orta sahan varmıs gibi görünse de AML ve AMR lerin forvet gibi oynayacagından kontraataklardan ciddi goller yiyebilirsin.
Oklarının yönü ve defansif anlayısla oynatman da patlamaya hazır bomba gibi gözüme görünüyor. Ofansif defanslar ve çakılı ikiliyle oluşturduğun defans blogu arasında kopukluk olabilecegini düşündürüyor bana.
Adam adama markajı, kendinden daha iyi rakiplere karşı, sert bir anlayışla yapman daha dogru olur gibime geliyor. Bu emrin özelliği, karşındaki güçlü rakibini oynatmamaya yöneliktir. Yani "Seni yenemesem de, sen de beni yenemeyeceksin. Gerekirse kart alırım, senin sinirini bozar, seni oyundan attırırım ama seni oynatmam." anlayışıyla verilen bu emri bütün rakiplere uygulamanı tavsiye etmem.
Kontra atak emrine gelince. Bu taktikle en uyumlu emirin bu oldugunu düşünüyorum. Kontratak taktiği uzun paslarla kombine edilmeli. Orta sahaya ihtiyaç yok şu durumda. Defanstan uzun topla direk forvete aktarma yapılmalıdır. Lakin rakibin ofsayt taktiği yaparsa, senin 4 forvetini zor durumda bırakabilir.