Doğruyu bulmaya çalışıyoruz tabii ki fikrinize değer veriyorum. Bu oyunda 35 Level'im ama inanın sizin kadar bilmiyorum. Bugünde galip geldim unutmadan. Tavsiyeniz nedir.? Bilmek isterim. Teşekkürler..
Doğruyu bulmaya çalışıyoruz tabii ki fikrinize değer veriyorum. Bu oyunda 35 Level'im ama inanın sizin kadar bilmiyorum. Bugünde galip geldim unutmadan. Tavsiyeniz nedir.? Bilmek isterim. Teşekkürler..
Hemen belirteyim, ben 14 level' da oynuyorum. Yani benden bir hayli uzun bir geçmişiniz var. Size tavsiye verebileceğimi pek sanmıyorum.
Ama sesli düşünmek olarak değerlendirilmek üzere şunları ifade edebilirim tecrübelerime dayanarak: Bir sistem çok da olmasa ısrarın bir faydası var. Sık sık sistem değiştirmenin takıma zarar verdiğini tahmin ediyorum. Diğer yandan rakipleriniz sistemleri birbirinden epey farklı. Her birine karşı sistem değiştirmek de çok güçlü bir kadroyu gerektirdiğinden zor görünüyor. En azından oldukça pahalı ve lüks benim açımdan. Bu nedenle biraz daha dengeli ama ofansif yönü güçlü bir dizilişi tercih ediyorum. 4-3-1-2. Bazen arkadaşlarım arasından fark ediyorum ki belli bir diziliş popüler olabiliyor. Örneğin iki sezondur arkadaşlarım arasında 4-1-3-1-1 epeydir yaygın.