Merhaba arkadaşlar 4-2-2-2 oynuyorum. Seviyemdeki oyuncularda bütün takımlardan iyi %95 seviyede. Ama lig yeni başladı ve 6 maç'ta 7 puan alabilmişim. Taktiklerle ve emirleri nasıl yapmalıyım? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar 4-2-2-2 oynuyorum. Seviyemdeki oyuncularda bütün takımlardan iyi %95 seviyede. Ama lig yeni başladı ve 6 maç'ta 7 puan alabilmişim. Taktiklerle ve emirleri nasıl yapmalıyım? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum.
Dostum senden daha tecrübeli değilim ama
Maçları izle
Her maçtan sonra kaç antrenman yapman gerekiyorsa yap.
Dizilim ve ilk onbiri fazla değiştirme
Birde maçtan önce kondisyonlar yüksekse eğer bütün takıma çok hafif bir antrenman yaptır
Ben yararını gördüm
Top çalma zor / Pas şekli kısa bir de Aktif ol maçlarda / Bonuslarda yüksek olsun / Prim ver oyuncularına / Ok işaretlerini de kullanma
Dediğiniz gibi yapıyorum. Zaten aktifim Bonuslarda %10'da sürekli antreman yapıyorum. Bakalım ne olacak
Sormak istediğim ayrı bir konu var, Gol ortalamam bütün takımların üstünde iyi gol atıyorum. Ama Ligde fotoğrafları paylaştım En çok gol yiyen takım yine benim. Bunun nedeni nedir? Kalecimin yıldızı da baya iyi 4 defans oynuyorum. Kalecinin fotoğraflarını da attım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Top çalma Zor yap ve 1 forvet ile çık DMC kullanmanı öneririm.
Ondan mı çok gol yiyorum? Kaleci olayına ne diyorsun hocam?