Results 1 to 2 of 2

Thread: Kadrom çok güçlü olduğu halde benden güçsüzlere yeniliyorum

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    1

    Kadrom çok güçlü olduğu halde benden güçsüzlere yeniliyorum

    Merhaba arkadaşlar benim takımım bu benden güçsüz rakiplere yeniliyorum lütfen bir yardım edin
    Kadrom çok güçlü olduğu halde benden güçsüzlere yeniliyorum-ekran-al-nt-s-.jpgKadrom çok güçlü olduğu halde benden güçsüzlere yeniliyorum-2.jpg
    Last edited by iRousan; 12-18-2016 at 09:41 AM.

  2. #2
    Rookie
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    115
    Hocam hücum oyuncularının üstünde ki okları kaldırın. Onlara ok koyunca ister istemez performansları düşüyor. Zaten rakip kalenin dibindeler daha ileri çık emri verince kafaları karışıyor.

    Kanat oyuncunuz yok pas yönü her iki kanattan yapmışsınız. Savunma oyuncuları kanattan hücuma çıkıyor muhtemelen. Doğal olarak gol atma da sıkıntı yaşıyorsunuz. Orta saha veya hücumda ustalaşmış oyuncular dururken defans özellikleri gelişmiş oyuncuları hücum yaptırmak gol atma şansınızı düşürüyor. Üstelik defans ileri çıktığı için gol yeme ihtimalinizde artıyor.

    Pres tarzı sıkı değil hafif yapın. Maçı kaybediyorsanız bile son 10 dakika kala presi açmayın. Günlük 2 maç yoğunluğunda her maç sıkı pres demek oyuncuları çok aşırı yormak demek. Ben çok nadir presi sıkı yaparım o da son 10- 15 dakika kala maç berabere gidiyor ya da kaybediyorsam.

    3 mc yanyana koymak israf. Aynı pozisyona hücum haricinde ne kadar oyuncu koyarsanız performansları o kadar düşüyor. Tahminimce her maç o 3 MC biri iyi performans gösteriyorsa diğerleri vasat oynuyor. Bu şekil hiç bir iiyi verim vermez. Onun yerine tek MC koyup 2 tane kanat orta saha kullansanız daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkar. Yedek kadroda ki ML 'yi sol kanata koyup ileri çık emri verin. Sağ kanat içinde sağ AMR yi koyun. Ortaya en iyi performansı gösteren MC kimse onu alın. Hepsine ileri çık emri verebilirsiniz. O tek bıraktığınız MC yi rakibin defansında nerede boşluk varsa ona göre yerini değiştirebilirsiniz gol atma şansı artar.

    Kontra atak taktiğini de maçları izliyorsanız açık olmasını tavsiye ederim. Öne geçtiğinizde maç iyi gidiyorsa sonra kapatabilirsiniz.

    Son olarak DC lerden birini yedeğe çekin. Yedek de duran DMC yi ilk 11 e alın. Dmc ye koyup geriye ok emri verin. Hem defansı güçlendirecek hemde DMC de durduğu için topa sahip olma yüzdenizi arttııracaktır.

    Benim nacizane tavsiyelerim bunlar. Zaten sürekli yeniliyorsanız denemek siz kalmış zaten kaybedecek bişey yok.