Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Like Tree2Likes

Thread: Top Eleven Tarihinin En İyi TAKTİĞİ VE DİĞER AYARLARI

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2
    salam

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by LostHeaven View Post
    Merhaba yaklaşık olarak 6 yıldır oynadığım bu oyunda 6 yıldır değiştirmediğim diziliş ve taktiksel ayarları bugüne kadar kimse ile paylaşmadım ancak bugün paylaşmaya karar verdim.

    DİZİLİŞ

    4-1-2-1-2 ( Sol forvet oyuncusunu, ileri orta saha oyuncusunu ve iki orta saha oyuncusunu ileriye dönük hücum pozisyonuna getirin. )

    TAKTİKSEL AYARLAR

    1 - ATAK

    Takım Anlayışı : OFANSİF

    Pas Yönü : ORTADAN

    Pas Atma Şekli : UZUN

    Konta Atak Taktiği : AÇIK

    2 - DEFANS

    Pres Tarzı : SIKI

    Top Çalma Tarzı : NORMAL

    Markaj Tarzı : ADAM ADAMA

    Ofsayt Taktiği : AÇIK

    OYUNCU AYARLARI

    # Penaltı atanlar : Şut ve Bitiricilik beceri puanı en yüksek olan oyuncularınızı sırayla koymalısınız. Penaltı Ustası Özel yeteneği bulunan oyuncular önceliğiniz olmasın eğer şut ve bitiricilik beceri puanları iyi sayılırsa koyabilirsiniz aksi halde sadece özel yeteneğinin size bir faydası olmayacaktır.

    # Serbest Vuruş Alanlar : Evet işte burada belki de menajerlerin %90'ının yaptığının aksine ben farklı bir yöntem kullanıyorum. Serbest vuruş atacak oyuncuları özel yeteneğine göre veyahut mevkisine göre değil gene beceri puanını baz alarak belirlerim. Baz aldığım beceri puanı kategorisi : ORTA becerisi. ORTA beceri puanı en yüksek olan oyuncularınızı sırayla bu listeye yerleştirin.

    #Korner Alanlar : Burada da aynen Serbest Vuruş Alanlara koyduğumuz oyuncuları yerleştiriyoruz. Sağ ve Sol aynı olacak şekilde oyuncuları tekrardan buraya da yerleştiriyoruz.

    #Kaptanlar : Takımınızın kaptanını seçerken baz alacağınız beceri puan kategorisi FİZİKSEL VE ZİHİNSEL olmalıdır. Bu kategoride en iyi beceri puanına sahip oyuncuları seçtikten sonra aralarında varsa OYUN KURUCU özel yeteneği taşıyan 25 ve üstü yaşı olan oyuncu takım kaptanlığı için en iyi aday.

    EK NOT VE KRİTİK TAKTİKLER

    # Finans bölümün de yer alan BİLET VE PRİMLER sekmesinden başarılı olmak istediğiniz veya önem verdiğiniz kulvarlar da ki TEŞVİK PRİMİ limitini en yüksek seviyeye getirin. BİLET FİYATLARI'nı da aynı şekilde en düşük seviye olan 1 Dolara çekin.

    # Oyuncularınızın daima moralleri en üst seviye de olması gerekir. Yoğun bir fikstür de kondisyonunuz yetmeyebilir. Bu açığı moralleri en üst seviyeye moral arttırıcılar sayesinde çıkararak kapatabilirsiniz.

    # Transfer edeceğiniz oyuncuları transfer etmeden önce mutlaka mevkisine karşışık gelen kendi oyuncunuz ile karşılaştırın. Örneğin bir forvet oyuncusu transfer edeceksiniz, istediğiniz oyuncunun sağ üst köşesinde iki forma şeklinde bir simge bulunur ona bastığınız anda otomotik olarak kendi oyuncunuz ile transfer etmek istediğiniz oyuncunun beceri puanlarını karşılaştırır. Forvet oyuncusun da öncelik alacağınız beceri puanı kategorisi ATAK olmalıdır. özellikle şut ve bitiricilik özellikleri eliniz de ki oyuncudan daha yüksek ise transferin doğru bir transfer olacağını söyleyebilirim. Burda dikkat etmeniz gereken konu oyuncunun YILDIZ sayısı değil BECERİ PUANLARI'dır. Örneğin transfer edeceğiniz oyuncu 6 yıldız, eliniz de ki oyuncu 4 yıldız. İlk aklınıza gelen 6 yıldızın daha iyi bir oyuncu olduğu olacaktır fakat YILDIZ'lar oyuncuların mevkilerine göre değil tüm beceri puanlarının ortalaması baz alınarak belirlenir. Dolayısıyla 6 yıldızlı forvet oyuncusunun ATAK beceri puanları eliniz de ki oyuncununkinden daha düşük olabilir.

    # Extra başarı için Antreman çok önemli mutlaka yapabildiğiniz kadar antremanı kondisyonunuzu çok düşük seviyeye getirmeyecek derecede ayarlayarak yapın.

    6 Yıllık TE kariyerim de 16 ŞL kupası , 28 Lig Kupası ve 8 Kupa bulunuyor müzem de. Ve ayrıca yaklaşık olarak 3 sene ara vermişliğim var, yani baktığımız zaman yılın tamamını kesintisiz yönetemedim.

    Bu bilgileri paylaşmamda ki sebeb kimleri yendiğimdir. Öyle takımları sahaya gömdü ki bu ayarlar anlatamam Uzun lafın kısası tecrübelerim bu şekilde umarım sizler de iyi bir menajer olma yolunda bu bilgilerden yararlanır ve faydasını görürsünüz. Ha bu arada TAKTİK MAKTİK VAR BAM BAM BAM
    kardesim ben de ayni bu taktik ile 3 kez sampion oldum. su an takimim cok kotu oynuyor anlamadim neden. bana yardimci olurmusun?

Page 2 of 2 FirstFirst 12