Elimdeki Oyuncular Bu Sekil Taktik ve Emirler Konusunda Yardimci Olabilirmisiniz.
Elimdeki Oyuncular Bu Sekil Taktik ve Emirler Konusunda Yardimci Olabilirmisiniz.
oyunu düzenli oynamama ragmen oyuncularımın gelişimi yavaş bir sonraki sezona cok sorun oluyor antrenman seviyem max nasıl bir politika izlemem lazım
Oyunculara yetenek açmak veya yeni pozisyon açmak gelişmelerini çok yavaşlatıyor tavsiye etmem.
3 pozisyonlu oyuncular yedek oyuncu olarak çok işe yarıyorlar ama ilk 11 de oynadıklarında hiç bir zaman 1 pozisyonda çok ustalaşıp çok büyük verim veremiyorlar. Her ne kadar arada sırada harika maçlar çıkarsalarda.
ligin 2. yarısı başladığında oyuncuların gelişimi yavaşlıyor yeni sezon başlayana kadar bu böyle devam ediyor.
birde ozel tekliften gelen oyuncular var onlari aliyorum istasikleri 10 9 gibi oluyor 115 lerde ama bana gelince 7 8 oluyor anlam veremiyorum 70 kusur token hic oluyor
O oyuncuların istatistikleri kullanıcılara token harcatmak için abartılı oluyor doğal olarak. Gene de gelişimleri takıma uyumları inanılmaz hızlı verilen tokeni sonuna kadar çıkarıyorlar. 9 sezon ilk 11 de oynattığım olmuştur. Genelde en iyi oyuncular onlar arasından çıkıyor.