Results 1 to 10 of 25

Thread: Şu dizilişin emirleri konusunda ustaların yardımı lütfen..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by DEUTSCHLAND View Post
    Evet öyle öneriyor. AMC rakip defans arasında genellikle iş yapamayabilir. Bir de DMC yerine 3 MC oynatsan daha iyi olur. Ben bu taktiğin çift forvet ve 3 lü mc sini uyguluyorum.
    Kardeşim emirlerinide paylaşır mısın.? Takım tokat manyağı oldu..
    Last edited by loko34; 09-24-2017 at 12:17 PM.

Newbie
    Quote Originally Posted by loko34 View Post
    Kardeşim emirlerinide paylaşır mısın.? Takım tokat manyağı oldu..
    Ofansif
    Ortadan
    Karışık
    Açık
    .....
    Adamadama
    Normal
    Sıkı
    Açık
    Rakibe göre ayarla sürekli oyuncu oklarını. Mesela rakip güçlü ise dmr ve dml leri geri ok yap dmc geri ok yap. Benim çift forvetlerden sağdaki ileri ok soldaki sabit. Sağ sol mc ileri ok (rakip güçsüzse 3 mc ileri ok). Sağ sol dmr dml lerden birini her zaman geri ok yap ki 3 lü defans oyuncuları zor durumda kalmasın.
    Ben bu taktikle kupa şamp. Ve ligde sürekli galibiyetteyim. Federasyonda yenildim adam baya güçlüydü

Newbie
    Quote Originally Posted by DEUTSCHLAND View Post
    Ofansif
    Ortadan
    Karışık
    Açık
    .....
    Adamadama
    Normal
    Sıkı
    Açık
    Rakibe göre ayarla sürekli oyuncu oklarını. Mesela rakip güçlü ise dmr ve dml leri geri ok yap dmc geri ok yap. Benim çift forvetlerden sağdaki ileri ok soldaki sabit. Sağ sol mc ileri ok (rakip güçsüzse 3 mc ileri ok). Sağ sol dmr dml lerden birini her zaman geri ok yap ki 3 lü defans oyuncuları zor durumda kalmasın.
    Ben bu taktikle kupa şamp. Ve ligde sürekli galibiyetteyim. Federasyonda yenildim adam baya güçlüydü
    Teşekkür ederim.
    Sonuçları buradan paylaşacağım..