4-3-3 dizilişinde 3 MC kullanmak mı daha etkili olur yoksa MR-MC-ML şeklindeki diziliş mi etkili olur?
Bu dizilişe göre emirler nasıl olmalı?
4-3-3 dizilişinde 3 MC kullanmak mı daha etkili olur yoksa MR-MC-ML şeklindeki diziliş mi etkili olur?
Bu dizilişe göre emirler nasıl olmalı?
asıl etki rakibinin taktiği dostum. Ben ml mr mc tercih ederim tabi kanat oyunu oynadığım için sürekli
Teşekkür ederim ilginiz için 4-1-4-1 dizilişte 4 lü defans ve DMC orta sahada MR-MC-MC-ML şeklinde mi olacak?
Evet kardeşim...mc lerden birisinde playmaker ( oyun kurucu) özelliği varsa çok sağlam bir sistemdir...emirleri de normal (rakibin gücüne göre defansif te ayarlayabilirsin) karışık/kısa/açık sıkı/normal/bölgesel/kapalı olarak ayarla ve ver gazı gitsin...takım yardırmaya başlayacaktır...geçen yıl ligde 3 maç art arda puan kaybedince bu sisteme geçtim ve kalan tüm maçlarımı da farklı yenip kritik bir şampiyonluk kazanmıştım
Alfonso çok açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim benim MC den biri oyun kurucu diğeri top sürücü özelliği açık bu taktiği hep denemek istemiştim güzel sonuçlar yakın o zaman...
inşallah kardeşim bol şanslar