Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Like Tree2Likes

Thread: En Çok Kazandıran Taktik

  1. #11
    Efo
    Efo is offline
    Newbie
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    32
    en çok kazandıran taktik diye bir şey yok. rakibe göre taktik var. bunun için transferlerde çok mevkili oyuncu almak şart.
    birde kendinizden daha güçlü yada yakın takımlara karşı press tarzı kendi bölgende press olmalı. adam adama golcü bir forveti olan takıma karşı ofside taktiği kapalı olmalı böylelikle o golcüye fazla fırsat vermemiş olursunuz. ofansif defansif sert savunma kısmı çok önemli. 5 defans oyuncusu pas tarzı uzun yaptığınızda geçerli bir forvet oyuncunuz varsa gol atamayacağınız takım yok. en önemliside hangi oyuncu lig oyuncsu şampiyonlar ligi oyuncusu bunu keşfedebilmek. bazı oyuncular ligde çok iyi bazıları kupada bazıları şampiyonlar liginde.

    Eğer rakip menejer takımını desteklemiyorsa maç esnasında sert savunma yada sert hucüm yaparak rakip oyuncusunu sakatlayıp eksiltebilirsiniz. rakip menejer otomatik değiştirmeyi ayarlamamışsa. çoğu menejerde ayarlayacağını sanmıyorum

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    9
    dediğiniz gibi olmuyor.ne adamlar var.sizin taktiğinize göre taktikle oynuyor.bence en iyi taktik rakibinizin taktiğidir.sizde aynı taktikle oynayın.futbolcularınıza güveniyorsanız yıldızları güçleri iyiyse her türlü yenersiniz zaten.

Page 2 of 2 FirstFirst 12