Originally Posted by A R R O W e mai bine cu puțini pe server... iei mai ieftin jucătorii Da dar nici prea putini sa nu fie ca poate ii iei mai usor dar ii vei gasi si mai greu ... Edit: Buna sugestia lu' SuperDunk sa se poata face cerere
Originally Posted by Bogdan Astefanei Da dar nici prea putini sa nu fie ca poate ii iei mai usor dar ii vei gasi si mai greu ... Edit: Buna sugestia lu' SuperDunk sa se poata face cerere păi nici prea mulți dar nici prea puțini
Originally Posted by A R R O W e mai bine cu puțini pe server... iei mai ieftin jucătorii Mai ieftin ca tokeni te referi.. Dar daca sunt mai putini pe server de unde cumperi jucatori si cui vinzi jucatorii tai?
Eu cu @ARROW suntem prieteni pe fb...dar nu suntem pe acelasi server...
Originally Posted by Cristi Huzum Eu cu @ARROW suntem prieteni pe fb...dar nu suntem pe acelasi server... Da. Si eu am multi prieteni pe facebook care joaca T11 si nu sunt pe acelasi server cu mine.
E aiurea cu faza asta...
eu sunt pe un server indonezian . majoritatea prietenilor i am adaugat eu .. de treaba astia .. ne facem zilnic cadouri pachete
E bne...macar te sustin?
Forum Rules