Results 1 to 10 of 13

Thread: Sugestie : Salariile jucatorilor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Cred ca daca cumperi 1,2 jucatori liberi de contract (pe care dai jetoane, nu bani) eu zic ca te-ai descurca lejer dar oricum e problema cu banii, ii strangi destul de greu si daca nu reusesti sa dai un TUN cu un jucator pe piata de transferuri te cam chinui, multumim de sugestie!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    Da ai dreptate...dar si celor fara contract va trebui sa le dai salariu(si nu va fi unul mic...tot in rand cu umea sa zic asa ....).Marea mea problema este "deficit in buget"...daca nu imi strang tokeni imi vinde automat un jucator bun ... iar la sfarsitul sezonului imi baga umplutura 1-2 batrani gata sa se retraga...problema banilor am mai observ

Moderator ModeratorRomania's Avatar
    Quote Originally Posted by George Alexandru Dan View Post
    Da ai dreptate...dar si celor fara contract va trebui sa le dai salariu(si nu va fi unul mic...tot in rand cu umea sa zic asa ....).Marea mea problema este "deficit in buget"...daca nu imi strang tokeni imi vinde automat un jucator bun ... iar la sfarsitul sezonului imi baga umplutura 1-2 batrani gata sa se retraga...problema banilor am mai observ
    La level mare cat poti sa-i dai 100mii si tu il vinzi rapid pe 100m deci e un profit de 1000%.