1Likes
-
incepand cu sezonul asta, adica de vreo 4 zile, (+cateva zile sezonul trecut) s-a schimbat si modul in care se realizeaza transferurile. in cazul in care nu ai observat, de acum licitezi impotriva managerilor de toate nivelurile, nu doar de nivelul tau ca pana acum. acelasi jucator iti apare si tie, nivel 53, si altui manager - nivel 7, 9, 23 sau orice alt nivel, la valoarea la care este managerul respectiv. iar cand acel jucator este castigat la licitatie, preia specificatiile nivelului la care este managerul care l-a castigat. asa a gandit Nordeus sa imbunatateasca calitatea jocului.
opinia mea? cel mai prost update pe care puteau sa il faca. se bazeaza pe un macel de tokeni, permitand tuturor nivelurilor de manager sa liciteze pe acelasi jucator, iar pe de alta parte, nu te mai lasa sa iti vinzi jucatorii la licitatii, ca pana acum, ceea ce mi se pare mai mult decat absurd. o idiotenie mai mare nici ca puteau sa inventeze.
si ca sa imi las si eu nemultumirea aici, am inteles ca au umblat la factorul ala "surpriza", care facea echipele foarte slabe sa joace incredibil si sa bata echipe foarte bune. ei bine, au umblat din parti. azi am luat bataie cu 2-1 de la o echipa cu 20% mai slaba decat a mea. hai sa fim seriosi...nordeus, lasa-ne cu mizeria asta de joc ce a devenit Top Eleven... nu stiu decat sa ne faca sa spargem tokeni ca sa ne faca sa cumparam tot mai multi, dar gameplay-ul este infect. deja nu mai tine cont de tactici, de moral, de asezare in teren, de nimic. dar vor bani...
o sa-l las si eu cat de curand. Bafta!