Originally Posted by
funqer
Domnu' administrator, vorbeste te rog cu astia mai de sus de la nordeus sa schimbe in mortii lor ceva la simularile astea infecte. E imposibil ca din 3 conturi la toate sa iau bataie in ch league de la echipe mult mai slabe. da-l in mortii lui de joc ca deja nu mai are nicio logica. pierd cu echipa cu 25% mai slaba ca a mea, cu 72% posesie si 22 suturi, si el are o faza si da un gol. nu mai pot sa vorbesc frumos, scuza-ti-mi limbajul, da' ma pis pe el de joc infect. am tot dreptul sa fiu nervos pentru ca pierd pe banii mei. isi bat joc pur si simplu. investesc si-mi fac echipa de 125% ca sa ma bata toti descultii de 80%??? am tot zis ca o sa schimbe ceva, da' de 5-6 sezoane incoace e aceeasi problema. si crede-ma ca nu fac nimic gresit: antrenamente(bonus 8-10% mereu), moral superb, conditie full, prime maxime, iar la tactica - schimbata in functie de adversar (care oricum nu mai functioneaza de cateva sezoane).
ori schimba ceva, ori abandonez jocu' si gata, macar scap de atatia nervi facuti degeaba. Mersi...