Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 21

Thread: Buna!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    1. Chestia cu retrogradarea e si da si nu. Pentru cei de level mare ar fi destul de nasol, deoarece daca s-ar retrograda ar ramane fara adversari de nivelul lor, pe langa faptul ca sunt putini daca am mai si lua din ei...

2. Sistemul de cupa pentru moment va ramane asa ramane ca pe viitor sa vedem ce o sa se schimbe.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie PanteraXIII's Avatar
    Cum sa ramana fara adversari daca retrogradeaza 2 si 4 promoveaza??

Quote Originally Posted by PanteraXIII View Post
    Cum sa ramana fara adversari daca retrogradeaza 2 si 4 promoveaza??
    Pai raman deoarece ca sa creezi o liga ai nevoie de 14 jucatori, daca promoveaza 4 si retrogradeaza 2, nu neaparat raman fara oameni dar ar fi mai greu decat in acest moment.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Ala de nivel 3 are sansa sa ia Cupa la fel ca si Sanatatea Cluj din liga a 4-a. La fel am picat si eu cu altii mai mari si pentru aia nu m-am dat la plans ca altii.

Quote Originally Posted by PanteraXIII View Post
    Ala de nivel 3 are sansa sa ia Cupa la fel ca si Sanatatea Cluj din liga a 4-a. La fel am picat si eu cu altii mai mari si pentru aia nu m-am dat la plans ca altii.
    Trebuie sa stii ca orice are o slabiciune :P o sa-ti explic pe privat cum se poate castiga cupa mai usor.

Ma intereseaza sa joc cu prietenii in competitie nu sa castig cupa. Am destule trofee dinalea deja.

Newbie Usturoi Valentin's Avatar
    Cupa Uefa nu se infiinteaza? ) Pentru primul sezon am terminat pe locul 5 ,desi aveam super echipa si aveam aceleasi setari ,si parca duc lipsa unei competitii de durata...eram obisnuit cu Champions League.
    Trup si suflet pentru culori!

Level-37
    Campionate castigate-26
    Champions League castigate-15 din 23 finale
    Cupe castigate -3 din 6 finale

Page 2 of 2 FirstFirst 12