Macar sa avem o optiune sa pastram anumiti jucatori in istoria clubului,unii care au impresionat cat timp au jucat in echipa noastra si sa le arate palmaresul.
Macar sa avem o optiune sa pastram anumiti jucatori in istoria clubului,unii care au impresionat cat timp au jucat in echipa noastra si sa le arate palmaresul.
Trup si suflet pentru culori!
Level-37
Campionate castigate-26
Champions League castigate-15 din 23 finale
Cupe castigate -3 din 6 finale
O cupă în formă de usturoi vă rog pentru cei ce vor să se întreacă cu prietenii!
Și jucătorii din istoria clubului să fie la secțiunea, cei mai șmecheri usturoi!
Chiar am dorit sa scriu si eu acesta propunere.. imi place top eleven dar ii lipseste crearea turneleor intre prieteni unde sa bagam o suma fiecare si primele 3 locuri i-au bani.Va rog faceti acesta si turneul sa aiba mai multe optiuni ca de exemplu single elemination , grupe si play off etc.
Si daca e posibil de schimbat ora meciului care dorim cu cel putin 20 de ore inaite de meci cind jucam acasa.si minutele sa puteam pune la 23.00 22.00 mersi
noi ne luptam ca prostii pe site uri si jegurile de patroni rad de noi ca facem galagie si implicit reclama pentru ei! rusine jegosilor face-ti o liga doar a hakerilor.