Results 1 to 8 of 8
Like Tree7Likes
  • 3 Post By
  • 2 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By TuninGGamer

Thread: Schimbarea Sistemului de Premiere in Cadrul Asociatiilor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie TuninGGamer's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Premiile sunt oarecum simbolice, premiul in sine consta in onoarea de a fi primul in lume sau printre cei mai buni, daca mergi la alte jocuri de genul, o sa vezi ca la majoritatea dintre ele nici nu exista termenul de premiu sau ceva genul.

Pe langa mai e o chestie, premiile sunt mici deoarece scopul nu e de a promova echipele din top sa castige la infinit si sa primeasca un avantaj considerabil fata de restul.
    Catalin,am o usoara senzatie ca ai gresit destinatarul raspunsului eu nu sustin ideea ca Premiile ar fi mici ci doar ca asezate altfel intr-un Top100 ar motiva mai mult asociatiile din partea inferioara a clasamentului ... si bineinteles voi sustine in continuarea necesititatea modificarii procentajului de 20% la varful piramidei(asa un mic exemplu pe repezeala:de la 1700 de puncte in sus Pac-Pac urcam tva-ul la 25%),altfel vom admira linistiti cum se invart la cascaval cam aceleasi AF-uri,care evident nu joaca fair play dar asta deja e alt subiect
    madflo19 likes this.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by TuninGGamer View Post
    Catalin,am o usoara senzatie ca ai gresit destinatarul raspunsului eu nu sustin ideea ca Premiile ar fi mici ci doar ca asezate altfel intr-un Top100 ar motiva mai mult asociatiile din partea inferioara a clasamentului ... si bineinteles voi sustine in continuarea necesititatea modificarii procentajului de 20% la varful piramidei(asa un mic exemplu pe repezeala:de la 1700 de puncte in sus Pac-Pac urcam tva-ul la 25%),altfel vom admira linistiti cum se invart la cascaval cam aceleasi AF-uri,care evident nu joaca fair play dar asta deja e alt subiect
    Eu nu te contrazic si inteleg ca ai intentii bune doar ca n-ar schimba prea mult soarta jocului, faptul ca premiezi cu 10, 20 mai multe echipe intr-un top cu zeci de mii nu schimba datele problemei si cum tu zici ca totul se rezuma in mare la Top 10 asa o sa zica urmatorii ca la Top 100 si tot asa.

Cat despre Fair-Play nu va incurajez sa jucati asa, adevarul e ca esti mai bun daca joci Fair-Play dar nu ajuti cu nimic la schimbarea jocului, ciudat e ca daca tot mai multe persoane ar folosi asa zise portite deschise in joc cu atata Top Eleven le-ar rezolva mai repede, cum a fost acum recent, abuzul din Asociatii unde puteai sa-ti cresti jucatorii la infinit oarecum fara mari costuri, doar timp sa fii avut. Stiu ca suna ciudat dar din pacate e purul adevar.

Totusi, nu uitati sa va limitati la ce este legal. Nu trebuie sa fii Fair-Play mereu dar e foarte important sa joci in limitele jocului daca vrei sa joci mai mult si fara stresul de a risca blocarea contului.
    Last edited by PricopGeorgeCătălin; 03-29-2017 at 05:07 AM.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook