De-a lungul timpului am blamat multe din update-urile făcute de NORDEUS(in special cele grafice) din 2 motive:
1.Jocul iti ucide foarte repede acumulatorul oricărui device mobil ... si ...
2.De teamă ca jocul să nu devină foarte complicat in detalii astfel încât să-ţi ocupe tot timpul.
Una peste alta,cu bune si cu rele pot spune acum despre T11 ca s-a transformat într-adevăr frumos si din această cauza am devenit mult mai dependent de el decat eram înainte aşa că m-am hotărât să arunc si eu nişte sugestii către NORDEUS(sau mai bine zis către Cătălin).
Şi totuşi cu toate schimbările pozitive mai am o nemulţumire legată de sistemul de premiere ales in cadrul asociaţiilor,adică să fim serioşi premiezi cu tokeni doar primele 10 asociaţii într-un top mondial unde in mare parte se învârt cam aceleaşi asociaţii la caşcaval după fiecare turneu.
E oarecum frustrant să te vezi in TOP 100 mondial cu o asociaţie de calitate si doar să speri ca într-o zi vei fi si tu acolo in TOP 10.Lăsând deoparte tokenii primiţi per divizie mi-aş dori ca premiile să fie mai accesibile şi pentru cei ce se găsesc in partea inferioară a clasamentului TOP 100 Mondial astfel încât să mănânce şi săracul şi bogatul(n-aş vrea să ajung in situaţia asociaţiei Sombraboa Club loc 16 mondial să fiu doar eu într-o asociaţie menţinându-mi echipele la o calitate scăzută ca să joc împotriva tuturor inactivilor din joc doar ca să mă pot bucura de un premiu).Ca să n-o mai lungesc atâta am să expun imediat sugestia mea privind un mod de premiere cat de cat fair play(părerea mea).
Cum nici nu mă gândesc că ar dori să arunce NORDEUS ceva tokeni in plus pentru premii,am jonglat cu oferta existenta astfel încât să menţină aprins spiritul de competitie si celor din jumătatea inferioară a TOP-ului 100 Mondial.
Să începem:
Locul 1 -100 tokeni
Locul 3 - 90 tokeni
Locul 11 - 80 tokeni
Locul 21 - 70 tokeni
Locul 31 - 60 tokeni
Locul 41 - 50 tokeni
Locul 51 - 40 tokeni
Locul 61 - 30 tokeni
Locul 71 - 20 tokeni
Locul 81 - 10 tokeni
Eventual ar mai putea arunca NORDEUS 5 tokeni din visterie pt premierea unui loc 91.
Prin acest sistem de premiere cam fiecare asociaţie din TOP 100 Mondial poate spera la ceva tokeni având premii atât la deal cât şi la vale.
P.S. Fac prinsoare pe 155 de tokeni că la un POLL ar avea câştig de cauză in detrimentul sistemului de premiere actual