Results 1 to 2 of 2

Thread: par primjedbi:

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    4

    par primjedbi:

    1. zadnjih 12,13 sezona ,moždaa više nisam ništa osvojio,jednostavno ne mogu se nositi s ekipom koja kupuje tokene,ali nije važno za titule jer tu ima i mojih frendova koji isto ne kupuju pa barem se međusobno sprdamo...
    2.ekipa mi je stalno u minusu iako su mi svi igrači iz mojeg pogona,ali baš svi i morao sam potrošiti brdo tokena koje skupljam za igrače iz svojeg pogona??zašto je to tako??
    3.sponzori i pun stadion mi ne mogu pokriti plaće mojih igrača ,ne sjećam se kad sam kupio nekog igrača na aukciji...
    4.utakmice su mi stalno ujutro ligaške,tako da nijednu ne mogu pratiti,već jedno sigurno 10 do 15 sezona
    5.kad prodajem igrače slabije vrijednosti uopće ih ne mogu prodati po cijelu sezonu i zato mi je ekipa stalno u minusu a zadnje vrijeme ne mogu ni prodati igrače sa 4 zvjezdice po najnižoj vrijednosti???i to mlade igrače
    6 i šta se događa ako završim sezonu debelo u financijskom minusu,ja predlažem da mi onda ugasite klub...

  2. #2
    Community Tester
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    214
    1. To sto neko kupuje i/ili ima dosta tokena ne mora da znaci da ce automatski i da osvoji sve. Ali ipak, ako je ponuda na transfer listi slaba imace prednost. Posmatraj to kao da igras protiv finansijski jaceg rivala i samim ti znas kakva ocekivanja da imas u sezoni.

    2. O finansijama kluba moras sam da vodis racuna. Za to je potrebno biti obazriv u svim segmentima igre koji uticu na finansijsku situaciju.

    3. Ranije je svaki tim bez ikakvih problema dolazio do maksimale sume novca koja je u igri dozvoljena. Nakon toga (a radi priblizavanja realnom fudbalu) napravljeno je da finansije kluba budu takodje nesto o cemu treba brinuti. Ne kazem da je to odlicno odradjeno ali ipak je bolje nego pre.

    4. Terminima se jednostavno prilagodis, na to ne mozes da imas uticaj sem da pomeras meceve na kojima si domacin uz nadoknadu od 2T.

    5. Ocito mali broj timova vidi takve igrace, zato napravi strategiju po kojoj neces dodavati skilove igracina za dobijanje nove zvezdice. Na taj nacin ce igraci imati manji Q, ali ces ih lakse prodati. Uz to, igrace postavljaj na transfer listu u razlicitom periodu dana i ucestalije.

    6. 7 dana je rok koji dobijas da izadjes iz minusa. Ako ne uspes u tome svakog dana ce iz kluba odlaziti najvredniji igraci sve dok se ne vratis u plus.

    Pozdrav.
    Last edited by Milan Dj.; 12-27-2013 at 10:18 AM.