Results 1 to 6 of 6
Like Tree2Likes
  • 2 Post By Pedja_99

Thread: Par predloga i sugestija

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    7

    Lightbulb Par predloga i sugestija

    Ufff, igram ovo cudo od 2010., pa resio da i ovde napravim profil i dam par predloga

    1. - Stvar koja me trenutno najvise nervira jeste da od kad je ubacena animacija u utakmici uzivo, kartoni i penali se dele i dosudjuju bez ikakve prethodne najave i valjanog razloga, tek odjednom mi se prebaci sa komentara na sliku kako mi igrac dobija crveni i protivnicki izvodi penal ili slobodnjak, koji se u 95% slucajeva pretvaraju u primljeni gol, ma ko da sutira iz protivnicke ekipe.

    2. - Ono sto bih dodao a tice se gradnje stadiona, predlazem da se jos nesto doda u kompleksu izgradnje stadiona, ne znam sta bih moglo da bude, ali mi na pamet pada nesto sto bi na nedeljnom nivou donosilo bustere morala, kao sto vec postoje objekti koji donose bustere kondicije i tretmane.

    3. - Sada, jedna tema sto se tice igraca i pocetka i kraja njihoce igracke karijere, mislim da nije u redu da nam kao mladi igraci stizu igraci koji imaju po 19-20 godina, vec oni koji imaju 16-17, jer je to realno mlada nada, a igrac sa 20 godina vec moze da bude izgradjen, kao sto je danas slucaj da pojedinim igracima. A takodje, sto se tice kraja karijere, mali je broj igraca, koji, kao i 80% njih u Top11 zavrsavaju karijeru sa 32 godine. Pa bih ja, sto se tice ''karijere'' igraca u Top Elevenu, to prosirio umesto 18 - 32/33, na nesto skromnijih 16/17 - 34/35.

    4. - Ovo sam cini mi se i procitao na nekim od dosadasnjih predloga, ali nisam siguran, bukvalno od nastanka igrice se nisu promenili oblici i sare za dizajniranje grba i dresa, dodajte vise odlika, simbola, sara, aman, kada vas vec mrzi da pravite i dodajete grbove za gotovu kupovinu, dodajte vise opcija za pravljenje grba, pa da proradi masta i nastanu neki novi i zanimljivi grbovi.

    5. - Da se vrati opcija kupovine oficijalnih grbova i dresova tokenima, a ne samo uplatom, jedna od vecih gluposti koja se dogodila.

    6. - Pozajmica i otkup igraca, ali u okviru realnog, mislim ne kao u okviru saveza, da pojasnim : Igrac koji je 60 nivo i ima igraca od 2 zvezdice, kome je neka cena recimo 150 miliona, da moze igracu koji je 57 nivo, i tog istog igraca vidi u kvalitetu od 5 zvezdica, da pozajmi za neku odredjenu svotu novca, koja je, ne ispod polovine cene igraca (u ovom slucaju ne ispod 75m) i bez tokena, taj igrac zatim igra do kraja tekuce sezone u pozajmljenom klubu, ali ne moze da napreduje, ili da moze ali do neke odredjene granice (da ne moze da predje u narednu zvezdicu), na kraju sezone bi, ako dodje do dogovora, klub koji je pozajmio igraca imao pravo na otkup, uz odredjenu svotu novca i tokena.

    7. - Da igrac moze da se usmeri levo ili desno, kao sto moze gore ili dole, o ovome je cini mi se bilo i reci na zvanicnoj stranici, pre par meseci, ali izgleda da su zanemarili to.

    8. - Da u statistici igraca moze da se vidi i sta su uradili u utakmicama saveza.

    9. - Da se vrati, kao u staroj verziji, ona soba sa pregledom svih osvojenih trofeja po sezonama.

    To je to za sada izvinjavam se ako se neki predlog ponovio, ima bas dosta tema, nisam ih sve prelistao, pozdrav !
    Najdox and Dexi like this.

  2. #2
    MW3
    MW3 is offline
    Newbie MW3's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    14
    Prokomentarisacu samo ovo sa pozajmicama,a to je da se njima to ne bi isplatilo da uvode jer niko onda ne bi isao na aukcije nego bi svi pozajmljivali igrace i niko ne bi kupovao tokene.Jedino sto bi mogli da uvedu sto se tice pozajmica je,da menadzer koji je dobio igraca izgubi odredjeni novac a da ima neku kao taksu savezu od recimo 10-15 tokena(i ti tokeni ne idu nikome,kao kad se pomera satnica odogravanja utakmice) to bi eventualno i mogli da uvedu,i ako ikada budu uvodili pozajmice vrv ce izgledati u ovom formatu po nekom mom misljenje.

    Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

  3. #3
    Apprentice Najdox's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Bosnia & Herzegovina
    Posts
    195
    Što se tiče 5. stavke, oficijalne dresove možeš da kupiš tokenima preko stare verzije: Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game

    @Ostalo potpisujem

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    Što se tiče 5. stavke, oficijalne dresove možeš da kupiš tokenima preko stare verzije: Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game

    @Ostalo potpisujem
    To sam primetio, ali posto bar ja, a verujem i vecina ostalih igraca uglavnom igra preko mobilnog, onda je nemoguce, vec samo donacijom para, sto je preglupo

  5. #5
    TRn
    TRn is offline
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    15
    jel mogu ja nekoga da zamolim da mi onako kao retardu postupno objasni postupak kako bi ja preko one paypal kartice mogao da ulozim koji euro kako bi kupio one tokene ?

  6. #6
    Newbie Dexi's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Belgrade
    Posts
    22
    ...Niko, ali niko od mnooogih mojih fb. T.Eleven prijatelja nije zadovoljan novim update kupovinom a i prodajom igrača! Trebali su da ostave stari sistem i samo da promene povratak Tokena i ubrzanu kupovinu, jer šta vredi meni brza kupovina kada ne mogu da prodam mladu nadu koji ima 18 godina i 38% (244), ranije su se ''ubijali'' da bi pazarili takvog igrača a sada ga već 15ti put za redom stavljam na prodaju i izgubih 1 sat i NIŠTA, a to je sve zbog sistema pazarenja, jer svi igrači ispod 5 zvezdica su bzv. u procesu prodaje od 4 minuta kada ih niko NE ŽELI. Ogroman broj ljudi gubi strpljenje a održava ih činjenica da igraju već 4,5,6 godina, ja lično 11.Oktobar.2012, a T.E. je upravo starije igrače ali u potpunosti ZAPOSTAVIO a daju se ogromni benefiti starterima, primer je što bidujemo za istog igrača on na Level 1 a ja na Level 48, potpuno suluda situacija koju bi MORALI PROMENITI iz respekta prema ''starijim'' igračima! Lično znam čoveka od 47 godina koji je počeo kada i ja ali on je na Level 51 i čovek je igrao 15ak dana od najnovijeg Update i puko mu film i obrisao je skroz igricu sa fb.-a i ja ga pitam ''Pa što makar nisi potpisao da ti se skupljaju Tokeni, možda bude bolje'' a on mi odgovori ''Iz principa''. Nadam se da nisam skroooz smorio ali bih MOLIO SVE koji su potpuno nezadovoljni isključivo kupovinom i prodajom igrača da pruže PODRŠKU u vidu komentara, pa makar bile samo dve reči, POZDRAV!!!
    -Tri NAJVAŽNIJE reči su: STRPLJENJE, STRPLJENJE, STRPLJENJE!!!

    -Three most IMPORTANT words are: PATIENCE, PATIENCE, PATIENCE!!!