Results 1 to 3 of 3

Thread: Burza hracov .. Rokovanie

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1

    Burza hracov .. Rokovanie

    zdarec. vedel by mi niekto vysvetlit naco to vlastne je? Skusal som za posledny tyzden vychseftovat nejakeho hraca,ale ani jeden neakceptoval ponuku. akurat co som prisiel o par Tokenov. ktore pravdepodobne skoncia u neho.

    si myslim - by sa mali zmenit Pravidla - na ROKOVANIE
    - ak chce niekto predat hraca nemal by mat moznost Odmietnut ponuku ,,ak ju pocas 24hod neakceptuje - automaticky by mal ziskat hraca clovek co zaneho ponukol najviac. Cize by NEMAL moznost zrusit Predaj.

    Mne to vypada,ze si len par ludi takto privyraba TOKENY. lebo vidim ze kol dokola ponukaju hracov,vacsinou s dobrou statistikou,ale predat ho vlastne ani nechcu.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    31
    Ahoj,


    tokeny si přivydělá Nordeus, nikoli ten, kdo Ti nabídku odmítl. Mně neustále chodí nabídky na jednoho hráče, kterého nechci prodat ani za nic (hraju sestavu 3-5-2, a mám na lavičce jednoho gólmana, dva obránce a dva záložníky - to bych asi neudělal dobře zúžit kádr o dalšího hráče...). A dost mi to štve, když mi na toho jednoho záložníka z lavičky chodí pořád nabídky, někdo nabízí i tokeny navíc, ale marná sláva, prodat prostě nemůžu - a hlavně, nemám ani možnost nikoho varovat, ať mi nic nenabízí, že nemůžu prodávat.

    S tokeny je to takhle:
    a) 6-9 tokenů je záloha pro Nordeus, ty Nordeus zinkasuje, když vlastník hráče nakonec prodá, když neprodá, vrátí se kupujícímu.
    b) když nabídneš nějakou vysokou částku, stojí tě to dalších 2-20 tokenů, v případě prodeje připadne polovina těchto tokenů (1-10) prodávajícímu a druhá polovina (1-10) Nordeusu.
    c) když prodávající hráče neprodá, nic nedostane, ale Nordeus si tu svou polovinu extra tokenů nechá.

    Dále: to že se objeví hráč na seznamu hráčů k vyjednávání není vůle prodávajících, ale Nordeusu - ten je na ten seznam vybírá, protože když chceš prodat hráče, dáš ho normálně do dražby, kterou znáš už od první úrovně. Když u nějakého známého vidíš zajímavého hráče do 5* (včetně), tak ty sám jako kupující můžeš zahájit vyjednávání.
    Shrnuto: že dojde k vyjednávání, na to nemá prodávající žádný vliv.

    Jistě asi teď budeš souhlasit, že by bylo dost nefér, kdyby byl někdo nucen prodat - mě by takhle třeba rozesrali tým. Už se tady o tom na fóru někde diskutovalo.

    Já si myslím, že ten systém vyjednávání je hodně špatný - vlastně k ničemu. Tím, že Nordeus vrací jen základní tokeny, když se párkrát spálíš, jsi ochotný nabízet jen maximální nabídku, která Tě žádné extra tokeny nebude stát. To ale zase nejsou moc motivující nabídky, protože to jen tržní cena a tu v normální cražbě většinou dostaneš taky - a často mnohem víc, když se během ní pár lidí začne trumfovat (např. jsem asi na druhé úrovni hodil do dražby slušného mladého obránce, který měl cenu lehce pod 3M a ejhle, prodal se za 6,4M), a protože je v dražbách o dobré hráče nouze, když chceš prodat hráče s 5*, utrhají Ti lidi ruce (zvlášť v sobotu dopoledne).

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1
    Chce by som vediet ako sa ponukaju hrači na rokovania lebo vidim že vela hracov bez ponuk takže je nejaky spôsob mohli by ste ho publikovat prosìm?