Results 1 to 10 of 11

Thread: Tactica potrivita pentru meciul de Liga Campionilor

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie minasthiryt's Avatar
    In stanga pozei ai tactica care cred eu ca ar merge si in dreapta tactica lui. Pe mijloc ai "sfaturile".

El are acea zona "X" foarte solida in timp ce tu ai pierde acel DM punandu-l cu sageata sus, dar facand asta tu vei castiga un + pe mijloc cand ML si MR urca in atac.
    El are acea zona centrala foarte aglomerata si de asta am ales la stil "pe flancuri". Automat tu cu cei doi ST si cu ajutorul pe flancuri de la ML si MR ar trebui sa transezi jocul pe benzi, el avand doar cei doi mijlocasi DML si DMR. Pe faza de atac tu ar trebui sa ai un 3-3-2-2 foarte puternic si totodata cei 3 fundasi si cei 3 mijlocasi ar trebui sa contracareze un eventual contraatac al sau.

Ah, inca ceva: tu nu ai de unde sa stii ce sageti a pus el in schimb, ca si asta depinde mult, daca el a pus DML si DMR pe sageata jos (defensiv) atunci va fi si mai greu sa marchezi...sunt multe variante oricum.

In fine, am incercat sa-ti explic prin sagetile alea ce si cum, nu stiu exact cat o sa intelegi.

NB! Nu te oblig sau iti recomand sigur aceasta formula, este DOAR O OPINIE a mea, nu vreau sa arunci vina (dar nici succesul eventual) in carca mea. Pui ce tactica vrei tu.

In tur ai zis ca a fost egal, dar cat?! 0-0, 1-1, pentru ca daca joci in deplasare si ai facut egal cu goluri marcate acasa, atunci e clar ca trebuie sa alegi ceva foarte ofensiv, dar daca a fost 0-0 si acel 3-2-2-2-1 butterfly ar merge si apoi in functie de evolutia meciului sa treci la ceva mai ofensiv (in cel mai rau caz).

Multa bafta!
    Last edited by minasthiryt; 01-04-2014 at 11:44 AM.
    ✰✰✰✰✰CFPI✰✰✰✰✰
    Since: Nov. 2010 - Now: Level 27
    - 1 - 0 - 1
    CF POLI IASI > http://forum.topeleven.com/team-show...poli-iasi.html