Results 1 to 10 of 11

Thread: Tactica potrivita pentru meciul de Liga Campionilor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie minasthiryt's Avatar
    Tactica lui e foarte maliabila (zic eu) putand ajunge pe atac la un 3-5-2 si pe defensiva / contraatac pe un 5-1-2-1-1(derivat din 4-4-2 diamond).

Oricum, cum jocul nu are o treaba cu realitatea sau mai bine zis formulele folosite in joc (dreq stie care's) sunt un random destul de influentabil de anumite chestii...te poti astepta la orice. Poti sa castigi cu 2,3-0 lejer sau la fel de bine poti sa si pierzi, cu toate ca te-ai pregatit tactic ca la carte.
    ✰✰✰✰✰CFPI✰✰✰✰✰
    Since: Nov. 2010 - Now: Level 27
    - 1 - 0 - 1
    CF POLI IASI > http://forum.topeleven.com/team-show...poli-iasi.html

Newbie
    in tur a fost 1-1 la el acasa.

Sincer gand la gand cu bucurie. Exact la fel ma gandeam sa incerc sa joc, pe flancuri cu cei doi mijlocasi lateral pe ofensiva si cu DMC pe inainte.
    Mi e frica sa bag deposedare dura sa nu imi faca astia vreo bucata sa ia rosu.

iti multumesc mult pentru sfaturi.

In tur m a dominat destul de brutal.
    Tactica potrivita pentru meciul de Liga Campionilor-screenshot_7.jpg
    Last edited by Florin Racovita; 01-04-2014 at 12:11 PM.

Rookie minasthiryt's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin Racovita View Post
    in tur a fost 1-1 la el acasa.

pai atunci nu trebuie sa risti prea mult. Poti incepe cu cu 4-4-2 clasic si apoi pe parcurs daca vezi ca te domina prea tare si are ocazii treci pe acel 3-2-2-2-1 butterfly si daca in caz ca da gol poti trece pe acel 3-1-4-2.

Tu decizi!
    ✰✰✰✰✰CFPI✰✰✰✰✰
    Since: Nov. 2010 - Now: Level 27
    - 1 - 0 - 1
    CF POLI IASI > http://forum.topeleven.com/team-show...poli-iasi.html

Newbie
    Multumesc mult pentru sfaturi.
    Am inceput cu un 4-4-2 cu atac pe flancuri si am terminat cu un 3-1-4-2 dupa ce mi a dat gol.
    Tactica potrivita pentru meciul de Liga Campionilor-screenshot_9.jpgTactica potrivita pentru meciul de Liga Campionilor-screenshot_8.jpg