mersi de sfaturi baieti am reusit sa il inving pe unu mai bun decat mine !
mersi de sfaturi baieti am reusit sa il inving pe unu mai bun decat mine !
Cu formatia aia e imposibil sa ai mai mult de 20% posesie chiar si impotriva unuia de 1 stea (sau mai putin) desigur exceptand cazurile in care adversarii tai folosesc si ei asa zisele "formatii ilegale".
Jocul are niste reguli pentru formatii.
1. Cel putin 3 fundasi
2. Cel putin 4 jucatori de la mijloc in sus
3. Cel putin 1 atacant
4. Cel putin 1 jucator pe fiecare parte (nu mai mult de 2).
Uite un exemple de formatie ( formatia mea actuala)
Schimb formatia odata la o saptamana, dar cu formatia asta joc extrem de bine, sunt pe locul 2 si bat tot in cale, atat pe cel de pe locul 1 nu-l pot bate pentru ca are echipa mult mai buna decat a mea, in rest nu imi fac probleme!
Ar trebui sa iti pui si tu 4 aparatori 3 mijlocasi si 2 atacanti,sau 3 aparatori,4 mijlocasi si 2 atacanti sau cum vrei tu. Numai sa nu-ti mai lasi formatia aia,e normal ca iei bataie
Pacat de echipa pe care o ai,este extrem de buna echipa,dar o faci sa fie inutila prin formatia pe care o atribui meciurilor. Daca ar fi sa am meci cu tine si ti-ai pune o formatie buna m-ai nimici,dar asa cu formatia pe care o ai slabe sanse,te bate oricine !
Last edited by ArdeleanuG; 08-21-2014 at 09:28 AM.
ai flancu drepr gol si pierzi posesie din cauza asta
Cu tot respectul, urata tactica. Nu stiu unde ai vazut sau cum te-ai gandit la ea. nici eu nu am inceput de mult timp jocul, dar o imagine la televizor cand prezinta aia echipele tot am vazut ) trebuie sa ai un echilibru pe teren, o concentratie de 4-5 jucatori la centru ca sa ai o posesie cat de cat... parerea mea