Ai jucatori mediocri,daca ai avea 5-6 jucatori de 5 stele,ar fi alta treaba...Mai vinde si tu 4-5 din rezerve...Ce faci cu atatia jucatori??Si dupa urma lor,cumperi 2-3 jucatori de 5 stele...
Nu prea am noroc la jucatori de 5 stele, nu le am cu transferurile si tot timpul cand ma bag, se mai baga inca vreo 10. Acuma sunt multi pentru ca nu m-am mai ocupat de echip. de obicei tin doar 5-6 rezerve. Si spre deosebire de echipele din campionatul meu, sunt bunicei si astia.
dimineata si noaptea am facut toate transferurile. Voi incerca pe la 8-9, mersi de sfat! Si am luat doar tineri, am 2 (27 si 29 ani) batrani in echipa ce i-am luat de graba cand nu aveam cu ce sa inlocuiesc cand se accidenta vreun jucator.
Cat despre tactica si sfaturi imi poti recomanda ceva?
E si normal sa se bage multi,esti la un level mai mic si sunt multi manageri activi,cel mai bine este sa urmaresti lista de transferuri si sa vezi pe cei care liciteaza mai des,care sunt mai activi etc.
Cel mai bine faci cumparaturi dimineata intre 7 si 9 !
Eu blestemat astia mingea de nu intra
Momentan nu pot fi on dimineata foarte mult timp si nu pot urmari piata transferurilor ce misca si ce nu. E destul de posibil, Ciprian. )
In sezonul asta nu am am nicio speranta, voi vedea ce se v-a intampla sezonul viitor. Multumesc de sfaturi!
Încearcă să licitezi seara, pe la 10-11 că atunci nu-s chiar mulți online și vei avea jucători de 5 stele