in seara aceasta am avut parte inca de o mare magarie din partea unor moderatori care nici nu stiu pe ce lume traiesc...am avut meci in seara aceasta cu o echipa mult mai slaba decat echipa mea la calitatea echipei,jucatori mai buni decat echipa adversa,am avut 4 prieteni care mi-au sustinut echipa,am avut 5% bonus pentru posesie din partea spectatorilor si conducand pana in minutul 58 cu scorul de 2-0...am terminat meciul incasand 3 goluri in 20 de minute si pierzand cu scorul de 2-3...daca au ajuns sa-si bata joc de noi,cei care cumparam tokeni pentru a avea o echipa cat mai buna...eu unul in fiecare luna cumpar tokeni in valoare de cel putin 20 de euro...si sa vezi cum niste moderatori fara minte,poate ca nu au nici-o treaba cu fotbalul,vin si iti strica toata buna dispozitie, isi bat joc de niste oameni care se straduiesc si poate pun suflet in ceeace fac pentru a avea o echipa cat mai buna...mai jos sunt atasate niste poze din care puteti deduce si voi cum isi bat joc de noi acei oameni care se numesc moderatori...rusine sa le fie
![]()