Quote Originally Posted by Dorin Ddorin View Post
urmeaza a doua finala de CL .. adversarul meu este destul de bun .. initial vroiam sa joc cu 3 fundasi dar nu cred ca o sa descurce

echipa mea . . am de gand in incep cu tactica asta
Click image for larger version. 

Name:	2.JPG 
Views:	52 
Size:	80.0 KB 
ID:	35326Click image for larger version. 

Name:	1.JPG 
Views:	51 
Size:	24.6 KB 
ID:	35327

iar daca lucrurile nu stau bine a doua repriza o sa schimb tactica , adica atac puternic pe partea stanga

Name:	3.JPG 
Views:	51 
Size:	25.9 KB 
ID:	35328

echipa lui

Name:	5.JPG 
Views:	49 
Size:	79.7 KB 
ID:	35329

isi schimba mereu tactica , in ultimele meciuri din CL a jucat cum este poza de mai jos

Name:	4.JPG 
Views:	50 
Size:	13.4 KB 
ID:	35330

Lasa ti aici parerii si sfaturii . vreau sa castig
Eu ma iau si dupa statisticile reale. Se pare ca omul lipsa in formatia adversa si propulgarea lui in echipa ta ajuta foarte mult.
In statistica, se pare ca la formatiile lui clar nu are AMC, deci trebuie sa-l iei in considerare in primul 11, se poate ca un 4-1-2-1-2 wide diamond ar putea sa castige dar nu este clar, este doar parerea mea din statistica. De obicei cluburile reale studiaza tactica si alege aceasi tactica, pe principiul cel mai bun sa castige. Dar exista multe exceptii cum este si Barcelona, ataca mereu 4-3-3, dar in realitate se transforma in 4-3-1-2 cu Messi ofensiv. Sau vesiunea cu care vrei sa joci, iar daca prima repriza nu merge, scoate un fundas si baga un mijlocas. Eu as incepe cu 4 mijlocasi de la inceput daca m-ai intreba. Si eu joc acum champion league finala, si asa o incerc, dar contra unui 4-4-2 calitativ la fel k mine. Sper sa mearga, imi doresc succes Sper sa te ajute in decizii. Bafta!