1Likes
-
Ajutor cu Formatia
Salut! As vrea sa ma ajutati.Cu putin timp in urma am descoperit pentru mine aceasta joaca, am cistigat 15 din cele 20 de meciuri jucate.Insa de citeva etape incoace obtin numai egaluri si infringeri.Care este problema?!
-
Apprentice
Pune un print si cu formatia care o ai.
-
astazi am jucat un meci impotriva unui jucator cu rating-ul la echipa mai mic.El a folosit 4-4-2 classic .Eu am incercat in prima repriza 4-5-1 dupa care am mutat pe 4-2-2-2 si am pierdut 5-1
Si cind joc cu niste echipe mai slabe cistig cu 1/2-0 ,insa adversarii mei au un golaveraj mult mai bun,din cauza aceasta sunt pe locul 3 in liga(cel de pe locul 2 are cu 20 de goluri diferenta mai mult decit mine)
Last edited by Sorin Gorea; 04-30-2015 at 05:59 PM.
-
Apprentice
Eu joc cu tactica asta de 2 sezoane si imi merge ,foarte bine !
-
Mersi mult de sfat! o sa incerc
Dar cum pot sa fac sa marcheze echipa mai mult!?
-
Apprentice
Eu am 85 de goluri date ,in sezonul asta cu tactica si formatia asta..
-
Rookie
Joaca 4-3-1-2 daca vrei multe goluri! Sau 4-3-3 am avut peste 100 de goluri sezonul trecut!
-
test. nu imi vad mesajul pe forum
-
cred ca nu tactica conteaza ci primul 11 sa aiba conditia fizica si moralul la maxim. ca formatie e necesar sa ai 3 fundasi si la mijloc sa ai 2 extreme. daca ai primul 11 in forma, castigi.
ca regula,nu exista o farmatie care sa le bata pe celelalte. asta e parerea mea dupa cateva saptamani in care am urmarit multe meciuri.
-
Daca stii cum sa faci setarile .. poti bate pe oricine...