Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Cum sa joc

Rookie adriano_vl's Avatar
    4-5-1 v defensiv, atac pe flanc , contra-atac puternic, fara pas la ofsaid zic eu.

ML il joci ca AML asa zic eu

Newbie

o ideie careva ma ajuta ?

o formula o ideie sa joc si eu ca in ultimele sezoane tot am schimbat formulele si nu gasesc una mai competitiva nu prea castig campionatul nuami pe locul 2 termin ....de cupa nu mai spun ca nu am castigat niciodata

Newbie
    o formula mai compretitiva ?

Newbie
    Salutare
    am si eu nevoie de o parere....joc in formula asta 4-3-3 este buna pentru a castiga sezonul asta cupa???
    Si daca nu in ce formula ar trebui sa joc,pe ce sa ma axez mai mult?atac defensiva???
    rog aici o postare urgenta si cine vrea sa ma ajute cu mai multe staturi sa bage id:nikeonecosty (chiar am nevoie de staturi de la un profesionist) Multumesc!!!
    Si as mai vrea ceva ....ce sageti sa pun si unde ??
    aici imagine cu echipa
    http://postimg.org/image/qqgznsm2d/
    Last edited by Hazard18; 06-08-2013 at 07:33 PM.

Rookie Puski's Avatar
    În primul sezon, foarte slabe șanse să câștigi cupa, poate campionatul ...dacă ceilalți jucători din liga ta, nu investesc și nu se ocupă mai mult decât tine...
    Vezi că da, scrie că formula e 4-3-3 dar tu defapt joci 3-(1-4)5-2...formula e bună per total, atâta timp cât văd că toți jucătorii stau pe posturile corecte(înafară de C. Bosca!, încearcă să pui un fundaș nu mijlocaș, mai ales pe centru) ...
    Ai grijă cu oboseala, văd că o mulțime de jucători sunt obosiți, să știi că nu mai joacă la nivel maxim dacă sunt obosiți...
    Mergi pe atac atâta timp cât adversarii sunt ceva mai slabi decât tine, mergi pe defensivă când joci cu adversari mai tari, dar selectează opțiunea de contra-atac.
    ID-ul ăla de la ce e? De la skype? gmail? yahoo?
    Vezi că sunt o grămadă de tactici pe aici pe forum, mai răsfoiește și tu, nu așteptați să vi se dea totul că nimeni nu se ocupă așa doar de dragul de a se ocupa de fiecare jucător în parte...

Newbie
    Quote Originally Posted by Puski View Post
    În primul sezon, foarte slabe șanse să câștigi cupa, poate campionatul ...dacă ceilalți jucători din liga ta, nu investesc și nu se ocupă mai mult decât tine...
    Vezi că da, scrie că formula e 4-3-3 dar tu defapt joci 3-(1-4)5-2...formula e bună per total, atâta timp cât văd că toți jucătorii stau pe posturile corecte(înafară de C. Bosca!, încearcă să pui un fundaș nu mijlocaș, mai ales pe centru) ...
    Ai grijă cu oboseala, văd că o mulțime de jucători sunt obosiți, să știi că nu mai joacă la nivel maxim dacă sunt obosiți...
    Mergi pe atac atâta timp cât adversarii sunt ceva mai slabi decât tine, mergi pe defensivă când joci cu adversari mai tari, dar selectează opțiunea de contra-atac.
    ID-ul ăla de la ce e? De la skype? gmail? yahoo?
    Vezi că sunt o grămadă de tactici pe aici pe forum, mai răsfoiește și tu, nu așteptați să vi se dea totul că nimeni nu se ocupă așa doar de dragul de a se ocupa de fiecare jucător în parte...
    Id-ul este de yahoo...ai putea sa ma ajuti cu niste sfaturi?sunt nou pe joc...ms mult
    Sunt Hazard18 ca sa stii

Page 2 of 2 FirstFirst 12