Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
hai, nu fi suparat, tot ceea ce spui nu este o noutate, cu toti am patit asa ceva.

sistemul de departajare cred ca e de 3 sezoane modificat functie de meciurile directe.

PS eu am observat ca in general surprizele de acest gen apar atunci cand joci contra unei echipe care face parte din grupul de prieteni. eu de 2 sezoane am ratat tripla datorita unor echipe mult mai slabe dar aflate in lista mea de prieteni. acum 2 sezoane am castigat cupa si campionatul iar in CL am pierdut finala contra unei echipe din lista de prieteni. sezonul trecut m-a facut varfa in campionat o alta echipa mult mai slaba dar aflata in lista de prieteni ( m-a rupt si acasa si in deplasare si astfel am pierdut campionatul), asa ca am sters toti prietenii de acelasi nivel cu mine - incearca sa faci acelasi lucru
nu sunt suparat deloc,dimpotriva e bine ca am aflat si eu cum se face departajarea asta.Meciul l-am tratat cu indiferenta..am jucat la minim sa nu consum resurse am folosit si 6 rezerve pentru ca aveam 3 puncte avans si +9 golaveraj fata de locul 2(mai ales ca l-am fript cu vreo 6-0 tot pe el in campionat).. si nici prin cap nu imi trecea asa ceva vazand diferenta de valoare a loturilor.Trebuia sa pierd 5-0 ca sa cad pe locul doi,asta dupa calculele mele..))Dar in fine nu asta e problema..ce ma irita pe mine cel mai tare este indiferenta asta a moderatorilor nostri.Is slabi rau man..in alte forumuri. in alte jocuri acolo moderatorii se ocupa de tot: cu stiri..cu noutati cu amanunte cu sfaturi cu canci..cu draci cu etc.Aici pauza totala..Sezonul X a inceput si ne vedem la urmatorul,altceva nu stiu scrie.
OK s-a schimbat sistemul de departajare acum 3 sezoane..deci acum 3 luni.Dumneata ai vazut vreun anunt in tot acest timp despre acest subiect?si nu numai?nimic,ceata totala.Pai daca lor nu le pasa de forumul lor sa-mi pese mie de ce se intampla pe aici?si mai vor activitate.Cand "capu"nu e bun nimic nu e bun.o seara buna
ps:dar in campionat care e sistemul de departajare?..macar acolo sa stiu ce am de facut..))