Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
Like Tree4Likes

Thread: 4-5-1 v style all the time ?

 1. #11
  Newbie
  Join Date
  Dec 2016
  Location
  BUZAU
  Posts
  28
  A mai trecut inca o editie de campionat si acest 4-5-1 v style s-a dovedid a fi cat de cat eficient
  Ceea ce ma intriga este ca am iesit vicecampion la level 34 si nu campion cum speram la valoarea lotului (toti jucatorii cu abilitati specifice postului )
  iar campiom a iesit o echipa cu jucatori de 3 stele si cu babalaci de 34 de ani .
  Vedeti mai jos loturile de campion si vicecampion si daca cineva poate sa explice daca serverul este chiar asa de idiot iar totul este alandala la plesneala
  4-5-1 v style all the time ?-campion.jpg4-5-1 v style all the time ?-vicecampion.jpg

 2. #12
  Apprentice
  Join Date
  Nov 2015
  Posts
  281
  Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
  si eu folosesc sageti ofensive pe cele 2 extreme, singura diferenta este ca eu joc cu sageata defensiva pe atacant (nu este un atacant clasic de careu, prin sageata defensiva coboara la combinatii cu mijlocasii centrali)
  si ia mai multe cartonase galbene asta este confirmata, dar Nordeus nu dezvaluie rolul sagetilor asa ca doar ne dam cu presupusul.
  Last edited by ronnymvc; 03-17-2017 at 09:50 PM.
  missing T11 old form

 3. #13
  Apprentice
  Join Date
  Nov 2015
  Posts
  281
  Quote Originally Posted by DANUT48 View Post
  Am ales in urma recomandarilor de pe forum stilul de joc 4-5-1 V Style defensiv cu setarile de stil de joc si stil de presing in functie de adversar(slab sau puternic) si am obtinut in campionat 5 victorii consecutive chiar si cu adversari puternici,deci asa imi merge bine echipa.

  Am testat insa si alte scheme indicate ,spre exemplu daca adversarul joaca 3-3-2-2 eu sa contractac cu 4-2-2-2 ofensiv si in nici un caz sa NU folosesc 4-5-1 ales de mine (Top eleven tactics) si am inregistrat infrangeri in amicalele de test chiar si cu adversari slabi de trei stele !!!

  In concluzie intreb daca este indicat sa se pastreze mereu stilul ales 4-5-1 V Style defensiv indiferent de adversar ,ci doar sa se modifice stil de joc si stil de presing ,adica odata aleasa o schema sa nu mai schimbe intruna jucatorii si pozitia lor in teren ?
  Ramane la latitudinea ta ce formatie folosesti, sau daca o schimbi sau nu, dar cu siguranta, adaptarea formatiei in functie de adversar este cea mai buna tactica.
  Last edited by ronnymvc; 03-17-2017 at 09:51 PM.
  FC Dacia Terra likes this.
  missing T11 old form

 4. #14
  Rookie TuninGGamer's Avatar
  Join Date
  Jul 2015
  Posts
  62
  Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
  eu asta fac de cca 8 sezoane.

  am ramas pe stilul V si joc doar acest stil de joc, indiferent de adversar si da randament.

  am observat ca eficienta in joc depinde foarte mult si de pastrarea echipei si a stilului de joc, cu cat joaca mai mult in aceeasi formatie si cu acelasi stil randamentul jucatorilor este mai bun
  Florin,tin sa te contrazic aici ca sa nu inducem lumea in eroare.Eu sunt genul de manager care schimb tacticile mai des decat sosetele si rezultatele din competitii sunt mai mult decat satisfacatoare(aproape an de an fac dubla,in cupa sunt eliminat constant prin semifinale sau mai rau mi-o iau in finala datorita faptului ca mereu joc contra unor echipe de nivel mai mare ca mine si asta in contextul in care nu umblu cu ocaua mica sa scad nivelul calitatii echipei la finalul sezonului).Ai dreptate oarecum in ceea ce priveste pastrarea echipei.Tinand un jucator mai multe sezoane in echipa se dezvolta mai accentuat pe aptitudinile necesare postului sau ... dar asta nu inseamna neaparat ca o sa aiba si un randament mai bun in teren ... deci in concluzie poti schimba tactica cand si cum vrei daca ai jucatorii potriviti pentru ea.

  P.S.
  Am tinut neaparat sa dau un raspuns deoarece am vazut o multime de "manageri" care joaca aceasi tactica de cand s-a inventat fotbalul
  FC Dacia Terra likes this.

 5. #15
  Rookie FC Dacia Terra's Avatar
  Join Date
  Mar 2017
  Posts
  69
  Se presupune ca fără săgeți înseamnă mai multa alergare, coboară și urcă în funcție de situație. În timp ce cu sageata înseamnă mai multa concentrare pe atac sau apărare după caz.

  Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

 6. #16
  Rookie
  Join Date
  Mar 2016
  Posts
  89
  Salut. 4 5 1 v style este o tactica buna, dar la fel ca orice tactica, daca o folosesti in toate meciurile poti fi dezavantajat in unele din cauza formatiei. Iti recomand sa folosesti 4 5 1 v style dar sa ai jucatori care sa iti permita sa treci de la 4 5 1 v style la 4 2 3 1, 4 2mc 2aml/amr 2st, 3dc 1dmc 2mc 3aml/c/r- 1st si aceeasi formula dar cu dl dc si dr.
  FC Dacia Terra likes this.

 7. #17
  Rookie
  Join Date
  Jun 2017
  Posts
  75
  poti sa folosesti defensiv , flancuri ,lungi , presing redus , contraatac

Page 2 of 2 FirstFirst 12