Results 1 to 10 of 29
Like Tree5Likes

Thread: sizce ÅŸampiyon kim olur

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie lionboys's Avatar
    kardeş fotoğraf dikkat etmişsen 67 beceri puanım var onları bilerek yüklemiyorum eğer yüklersem takım olarak gözlemci olucam.bunun dezavantaşları var yeni sezonda daha güçlü rakiplerin olduğu lige düşmek gibi eğer aşağıda tutarsam daha güçsüz takımlar olur ligimde ayrıca oyuncu 1 tık kala satmak daha rahattır öbür türlü yeni seviye atlayan oyuncuyu satmak daha zordur

BİR ŞEY BİLİYORUZDA SÖYLÜYORUZ

Banned
    Quote Originally Posted by lionboys View Post
    kardeş fotoğraf dikkat etmişsen 67 beceri puanım var onları bilerek yüklemiyorum eğer yüklersem takım olarak gözlemci olucam.bunun dezavantaşları var yeni sezonda daha güçlü rakiplerin olduğu lige düşmek gibi eğer aşağıda tutarsam daha güçsüz takımlar olur ligimde ayrıca oyuncu 1 tık kala satmak daha rahattır öbür türlü yeni seviye atlayan oyuncuyu satmak daha zordur

BİR ŞEY BİLİYORUZDA SÖYLÜYORUZ

iyide arkadaş sonuçta pek bir fark yok diğer rakiplerle aranda beceri puanlarını yüklememen onlardan çok daha iyi olduğunu göstermiyorki yüklememişsin sonuçta

Daha önce sormuştum bunu şans eseri bir ligemi düşülüyor diye evet denmişti , gücüne göre ligemi düşüyorsun hocam? Eğer öyleyse basmamak mantıklı
    http://forum.topeleven.com/top-eleve...-yeni-lig.html

Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    iyide arkadaş sonuçta pek bir fark yok diğer rakiplerle aranda beceri puanlarını yüklememen onlardan çok daha iyi olduğunu göstermiyorki yüklememişsin sonuçta :d

daha önce sormuştum bunu şans eseri bir ligemi düşülüyor diye evet denmişti , gücüne göre ligemi düşüyorsun hocam? Eğer öyleyse basmamak mantıklı
    http://forum.topeleven.com/top-eleve...-yeni-lig.html
    top eleven a sorduğun zaman diyorlarki.ilk oncelik arkadaşlarinin olduğu daha sonra ise arkadaşlarinin arkadaşi onlarin arkadaşlarinin arkadaşlari ile oynuyorsunuz.ben buna inanmiyorum lig oluşturulurken 3 ve yada 4 tane kafa takim belirliyorlar gücleri birbirine yakin diğerleri zaten çoğu düzenli oynamayan oyuncular