Çok teşekkür ederim umarım bendede işe yarar
Dizilişim ve Talimatlarım bu şekilde ama bende bir AMC hastalığı var şuan bu taktik bana iyi gibi geliyor ama AMC olmadan zevk alamıyorum pek fazla acaba diyorum orta sahada ki üçlüden birini kesip AMC'ye koysam oraya da 4-5 yıldızlı genç bir AMC transfer etsem daha iyi olmaz mı? Birde bu oyunda bekler işe yaramıyor en azından benim beklerimin hiçbir işe yaramadığını biliyorum, ne şutları var ne ortaları var ne de ileri çıkıp hücuma destek veriyorlar. Son olarak DML-DMC-DMR bu mevkii de ki oyuncuların görevleri ne? Bildiğim kadarıyla DML ve DMR hem hücuma çıkıp orta-şut seçeneklerini kullanıyorlarmış hem de savunmaya gelip yardımcı oluyorlarmış, DMC hakkında da oyun kurucu olduklarını duydum ve kesinlikle ilk 11'de bir tane DMC olması gerektiğini okudum bazı forumlarda bu doğru mudur?
Bilgilendirecek birisi yok mu?
4-2(MC)-3(AMRLC)-1 ve 3-1(DMC)-2(MC)-3(AMRLC)-1 dizilişleri hakkında ne düşünüyorsun? Bir de savunmayı üçlü yaptığım zaman DL-DC-DR şeklinde mi yoksa DC-DC-DC şeklinde mi yapsam daha iyi olur?
Dmr dml ler çok etkili takımım da dml iki sene art arda gol kralı oldu yaptığı asistler de cabası favori dizilisim 3dc dml dmr 2 mc ilerisi için çok yönlü 3 hücum oyuncusu gerek rakiplere göre 1 amc 2 forvet veya aml amr ve tek santrafor 5 sezondur bu dizilisle oynuyorum İlk sezon zor geçti fakat aldığım oyuncular genelde 18 20 yaş arası olur bu oyunun gerçek bi oyun anlayışı var oyuncular ne kadar uzun süre belli bir takımda oynarsa o kadar etkili alt liglerde yaş ortalaması 28 olan takımlara favori takımların yenilmesini buna bağlarım son 4 sezondur lig şampiyonu ve 1 üçlü kupa yaptım fakat yeni sezonlar da oyuncu aldığımda uyum saglamalari süre alıyor onun için özel antrenör bölümünden mevcut oyuncuyu 15 20 jeton la yeni sezon da 95 yapabilsek süper olucak ztn zaten iyi bi oyuncuya harcanıyor 20 jeton
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi