Quote Originally Posted by ElDiablo10 View Post
Merhaba,
Forum kuralları dışına çıkmamamla ilgili ne 1. nede 2. mesajınızda böyle bişey var içeriğinde. Benim diğer oyuncuları bilgilendirmem veya size göre kışkırtma olan, tabiki de istemem başkalarınında özellikle arkadaşlarımın aynı haksızlığa uğramalarını. Başkası önceden böyle bir bilgi verseydi buraya, bu foruma üye olupta yapmadığım şeyle suçlanmazdm. Oyunda yaptığım eğer hata ise, niye fraud takımı halen şimdiki jetonlarımı düşürmüyor. Ben niye aynı şekilde devam kazanabiliyorum, niye halen bana bu imkanlar sunuluyor. Kimse kimseye bedava jeton vermez, oyunda hile yapmak mümkün değildir. Siz bunu benden daha iyi bilmeniz gerekir. Benim tek hatam ise, müzesi kupalarla dolu başarılı takımımı sizlerle paylaşmak oldu. Bundan sonra kupalarımı da sildirseniz şike yapmıştır diye, hiç şaşırmam.

Selamlar;

Anlıyorum kızgınlığınızdan bunları söylemeniz ve hatırlayamamanız çok normal forum kuralları çerçevesinde istediğinizi yazabilirsiniz...Sonuçta 2500 civarı tokenlerinizi elinizden alanda değilim.İnşallah düzelir tek temennim artık... Sorun devam ederse siz destek bölümünden yazmaya devam edin çünkü bu tokenleri geri verebilecek ve bu işi çözebilecek tek yer o bölümümüz.Takımınızın kupalarla olması çok güzel birşey tabiki burada sözü edilen bir oyun "şike" ile alakasını çözemedim.O yüzden sakin olun ve destek bölümündeki personel size yardımcı olacaktır.Raporlarımda sizin bu sorunuda developerlara bizzat iletilmesi için uğraşacağım...

Sizden tek istediğim sabırlı olunuz ,fikir ve düşüncelerinizi destek bölümüne iletip sabırla beklemeniz.

Şimdiden anlayışınız ve ilginiz için çok teşekkür ederiz...