Results 1 to 2 of 2

Thread: Help mee!!

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  1

  Help mee!!

  Buna ziua..
  Sunt nou pe top eleven si as vrea sa stiu ce tactica sa folosesc la formatia 2-1-4-1-2 si ce sa pun la sfaturile antrenorului.
  Cum fac jucatori de 5 6 stele? Am vazut pe unu Florian Bonea sau ceva de genu cu echipa 5 6 stele si vreo 10 jucatori cu abilitate la lvl 1.. Multumesc anticipat pentru ajutor..

 2. #2
  Rookie Puski's Avatar
  Join Date
  Dec 2012
  Location
  RO
  Posts
  67
  Deci tu ai formația aia sau viitorul adversar?
  la sfaturile antrenorului depinde...compară echipa cu adversarii, dacă e mai slab eu pun mentalitate ofensivă, dacă e mai puternică pun normală, rar defensviă...
  stilul de joc cam tot timpul îl pun mixt, presing pe tot terenul, deposedare cum crezi tu...eu pun pe dură că așa îmi place, să mai scoată adversaru câte unul cu targa, dar am și rezerve pe meciurile viitoare în caz că se adună cartonașele )
  Stil de pase mixte, stil de marcaj de obicei se pune zonal, acuma depinde de adversar...
  Contraatac selectat în forță dacă ești pe mentalitate normală sau defensivă și pas la ofsaid neselectat, mai ales dacă ești începător...
  Jucătorii ajung la 5-6 stele prin antrenament, se adună acele puncte de abilitate ce se fac prin antrenament și astfel jucătorul tău crește...mai ai opțiunea să cumperi jucători mai buni de 5 stele(sau mai puțin) de la licitație și de 6 de la impresar...dar costă tokens și bani din joc.
  Baftă!