Aici puteti discuta toate noutatile echipei voastre dealungul acestui sezon
Printable View
Aici puteti discuta toate noutatile echipei voastre dealungul acestui sezon
Vrem eventul sezonul acesta, dar mai intai trebuie sa ne calificam mai departe in Cupa, dupa ce am pierdut primul meci cu 2-1.
Am castigat primu meci din cupa cu 1-0 sa vad ce fac azi
Pana acum nu am reusit niciodata sa inving mai mult de o echipa in cupa ...
LoL Rubenito ce-i cu palmaresu ala , sa-mi bag .... ce ai facut ai bagat 2.000$ de la inceput si ti iai facut legendari de la nevelu unu si dupaia iai mentinut cu cate 100$ pe sezon sau ce Dumnezeu ai facut ? Wow ce palmares are omu.
Oh da! Astept cu nerabdare :)).
In Liga va fi tare duelul cu Blinda FC, o echipa foarte buna. Daca trec de ei, am asigurat trofeul in proportie de 90% :)).
Attachment 8965
In cupa am trecut de primul hop, de nivel 4 :), in drum spre finala. Sunt curios cine urmeaza.
Attachment 8966
Rubenito, nu te superi man, daca incerc sa te prind din urma, da? :))
Primul trofeu a fost adjudecat.
Attachment 8967
In primele 2 sezoane nu am investit nimic , din sezonul 3 am investit cam 20-25 de euro maxim pe sezon:P
Am inceput cu 2 victorii in cupa contra unei echipe cu un level mai mare
In UCL nu prea avem rivali puternici sezonul acesta
Asteptam afisarea ligii de maine
la ce trofee are Rubenito, in 2,3 sezoane il ajungi :)
Eh, vom vedea ce si cum. Pentru moment, vreau sa castig toate trofeele puse in joc, an de an. Stiu ca e practic imposibil, dar incerc :).
Ce glumet e Pricop asta:))) De parca nu stie ca Extraterestrii nu domina doar fotbalul virtual ci si cel real:)))
Gary Lineker spunea odata: Fotbalul e un joc in care 22 de jucatori alearga dupa minge si castiga intotdeauna nemtii :)))). Apropo de extraterestrii care domina tot :)).
Am trecut de primu hop in cupa dar am cazut cu un adversar destul de greu , cred ca iar imi iau bataie in a doua runda :|
In Liga Campionilor am pierdut primul meci cu 0 - 1 ceva neobisnuit :(
In campionat am castigat primu meci si azi am facut egal cu un fraer cu o calitate mai mica cu 6+ ...
Am investit si eu 60$ in total , Prima investitie de 20$ ma salvat de la retrogradare si ma adus pe locu 3 in sezonul 1 si cu a doua investitie de 20$ facuta in sezonul 2 am castigat 3 campionate la rand fara emotii , acum am investit iar 20$ dar cred ca am facut o mare prostie ...
În campionat pe primul loc, deși am jucat primele meciuri cu cele mai bune echipe din ligă...în cupă am pierdut acum primul meci din calificări, în deplasare, cu unul cu un nivel mai mic decât mine ce și-a chemat toată familia să se uite la meci :)) ...mă rog, sper să revin în retur ...iar în liga campionilor am un egal în grupă și acuma seara mai am un meci...wish me luck! :D
Good luck! In campionat sunt pe locul 2, la un gol distanta de primul loc. In cupa am trecut de o echipa cu 2 nivele mai mare, iar in turul doi, 6-0 in tur, cu o alta echipa cu 2 nivele mai mare :)). In liga, pe primul loc, urmeaza al 2-lea meci in seara asta (5-0, intre timp). Totul merge conform planului :)).
Stam bine pana acum
Locul 1 in liga doar victorii
Calificat mai departe in cupa
Locul 1 in UCL
Mia mers bine in campionat pana azi cand am luat bataie de la unu de pe locu 10 si am cazut pe locu 2 la egalitate de puncte cu cel de pe locu 1 si la un punct distanta de cel de pe locu 3 ( am avut noroc ca sia luat si el bataie azi )
Urmeaza un meci usor cu unu cu o calitate mai mica cu 20 procente :)) si un meci cu un adversar foarte greu
Ce tactica as putea folosi sa-l bat pe asta ?
http://i40.tinypic.com/a4sn7b.jpg
In liga campionilor am castigat 2 meciuri care m-au adus pe prima pozitie
In cupa am mers cel mai departe de pana acum tocmai am trecut si de saisprezecimi , sa vedem cu cine cad in optimi
@Bogdan Astefanei, Attachment 9378.
Normal, flanks, own half, normal, long, zonal, no, no.
Bafta !
9 din 9 victorii in Ligă, perfect până acuma :D
Bogdan Astefanei , ai intrebat cum sa-l bati pe respectivu'(41212).In poza se vede clar tactica folosita impotriva acestei asezari.Chiar daca echipa e mai slaba tot a batut pe 4-1-2-1-2 cu un 4-5-1.Ti-am scris si ordinele, eventual rosu pe DL/DR si ML/MR.
E bun si 4-4-2 cu acealeasi ordine dar in conditiile in care oponentul e mai bun te sfatuiesc sa mergi pe 4-5-1.
Momentan e chiar ft bine.In liga Attachment 9413, desi am folosit cea mai buna echipa de doar 2,3 ori nu am primit nici un gol(2 cu nivel ft apropiat de-al meu).Primul loc in CL iar in cupa am fost "servit" numai de nivel 6.Am trecut de toti pana acum, sa vedem urmatorul.
Iti multumesc pentru sfaturife bune cu exceptia celui cu sageata rosie pe DL , DR , alea a facut diferenta , am luat gol in minutele 5 si 7 , dupa ce am schimbat am redus din diferenta dar mia mai dat un gol si deja nu mai aveam ce face , scorul final 2-3 ( am mai dat si eu un gol in minutu 90 )
Deja pot sa-mi iau adio de la campionat , as fi muyltumit si cu un loc 2 dar nu stiu de ce am senzatia ca voi termina pe locu 3 ...
Poate in Liga campionilor si in cupa va fi mai bine , pana acum ii perfect , azi am meci in cupa si sper sa castig ...
@Bogdan Astefanei, e in functie si de echipa ta.Incearca diferite asezari si vezi care ti se potriveste.Din cate am observat, 4-4-2 cu respectivele ordine pare a fi cea mai buna solutie.Depinde si de adversar, de la inceputul acestui sezon joc ft mult in functie de adversar iar rezultatele sunt mult mai bune.M-a ajutat ft mult si topicul http://forum.topeleven.com/formation...-what-use.html al lui July Fourth.
Daca te pasioneaza fotbalul si implicit acest joc, cu putina daruire poti avea rezultate remarcabile(ceea ce ma face sa continui acest joc cu aceeasi daruire ca la inceput), iti dau si un exemplu personal: http://forum.topeleven.com/top-eleve...tml#post109206.
Multa bafta !
In campionat inca nu am primit gol :) Attachment 9538
In CL e un german mai cu "muschi" pe partea opusa a tabloului, probabil vom juca finala: Attachment 9539
Iar in cupa nu stiu ce va fi, sunt numai de 5* si 6*.Momentan am trecut cu brio de unu de 6*Attachment 9540
Inca nu am luat cele trei trofee intr-un singur sezon, poate acum :)
Multumesc foarte mult pentru topicu ala , chiar vroiam sa caut asa ceva :)
Da sunt pasionat de fotbal si de jocu asta , eu as fi multumit daca m-as mentine mereu in campionat pe primele 3 locuri si sa-mi trec in palmares macar cate odata o Cupa si un trofeu de Liga Campionilor
In campionat is terminat , sunt pe locu 4 la 5 puncte distanta de locu 1 si la 2 de locu 2 , cu ajutorul topicului dat de " Otelul Galati83 " poate reusesc sa castig toate meciurile din campionat de acum incolo ...
In Liga Campionilor am trecut de grupe , azi am meci cu un adversar acceptabil
In Cupa am cea mai buna prestatie pe care am avuto pana acum :)
Nu mai merge sa ma conectez la serverul de joc. mi se intampla de astazi de pe la ora 10:00. I s-a mai intamplat si altcuiva acest lucr?
In Campionat a luat bataie ala de pe primu loc si m-am apropiat la 2 puncte dar tot pe locu 4 am ramas ... azi am avut o victorie foarte chinuita ...
In CL am castigat primu meci din saisprezecimi , am cam tremurat in a doua repriza ...
Ultimele 3 rezultate, 1 infrangere, 1 meci castigat si 1 meci la egalitate, faza amuzanta e ca si locul 2 a avut exact aceleasi rezultate.
am si eu o intrebare.pana acu puteam sa castig sanatate si relax urmarind ceva reclame pe i.acu nu am posibilitatea decat sa castig bani urmarind reclame.poate cineva sa-mi zica care e cauza?si daca se mai poate castiga relax si sanatate prin urmarirea reclamelor.va multumesc
Cu ce tactica as putea sa-l bat pe asta ?
Attachment 9709
Am nevoie repede de raspuns ca am azi meci cu el in Liga campionilor la 18:20
Mereu am luat bataie in sferturi de la tipi de genu asta
Sa jucat meciu , in sfarsit am reusit sa castig si eu in sferturi ... sper ca in retur sa nu se intample vre-o nenorocire ...
Sa va spun si tactica care am folosito in ccaz ca mai are cineva probleme cu astfel de echipe
4-1-4-1 , sageata rosie pe ML si MR restu normal , mentalitate ofensiva , stil de joc pe ambele flancuri , stil de presing pe tot terenu , normal , scurt , zonal , nu , nu .
Scorul a foar 3-1 :)
Am uitat sa precizez ca eu am urmarit meciu el nu si am avut si un spectator , el nu a avut nici unu
Ma bucur ca am castigat meciu asta dar imi pare foarte rau ca am facut egal in campionat din cauza intervalului de timp foarte scurt dintre meciuri ... eram la egalitate de puncte cu ala de pe primu meci , acum iar m-am distantat la 2 puncte , partea nasoala e ca peste 5 zile am 2 meciuri la rand foarte grele cu cel de pe locu 1 si cu cel de le 2 , in tur am luat bataie de la amndoi si de la unu cu care urmeaza sa joc peste 3 zile ...
Am nevoie de ajutoru vostru pentru returu din cupa
Azi mi-am luat bataie de la unu de lvl 4 ( eu is 5 ) cu 2-1 la el acasa ( mia dat gol in minutu 90 ... )
Tactica ei ii 4-4-2
Eu am folosit factici din tabelu ala care mi la dat " Otelul Galati83 " dar degeaba , ce as putea sa fac in retur ?
Attachment 9842 Attachment 9846 Attachment 9847 Attachment 9848 Attachment 9849
Am schimbat tactica dupa schimbari din 4-5-1 V stile in 4-1-2-1-2 Diamind stile
Am castigat trofeul Ucl pentru a 10 oara
Dublu Campion din nou
L-am luat și pe ăsta...mai cu chin, dar îi bine :D
Attachment 10051
Am luat si eu pentru prima data Cupa si Liga Campionilor , imi pare rau ca nu am luat si Campionatu ca sa fac triou , diferenta de unn punct ...