Results 1 to 4 of 4

Thread: Adversarii de pe top eleven

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Jun 2013
  Location
  Arad
  Posts
  6

  Adversarii de pe top eleven

  voi de obicei picati cu adversari mai buni si voua vi sa intampla sa picati intr-un campionat cu un nivel mai sus decat tine?

 2. #2
  Newbie
  Join Date
  Jul 2013
  Posts
  2
  salut.vreau sa-ti spun ca eu in cupa am picat numai cu aia de level 8 si 9 vreo 3 de level 7 si niciunul ca mine de level 6.nu stiuu care sunt critteriile lor.poate ne rrasspunde un admin de ce suntt discriminarile astea mai ales ca mai bag si ceva banuti in jocul asta,sau sa inteleg ca oricat as investi,faceti voi ceva sa ma eliminati din cupa sau cum sa intamplat in finala ligi,s-a accidentat un jucatorr si deabbia dupa 20 minute din meci a fost facuta schimbarea(din timpul viirtual al jocului)sau ce sa inteleg ca pe asttia ce platesc ii loviti mai tare,ca sa plateasca main mult.de ce nu ffaceti si voi o regula in cupa de exemplu cuum e si in liga sa nu fie diferenta mai marre de 2 nivele,pentru ca dacca investesc bani vreau sa castig si eu ceva,daca voi ccastiugati bani

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  Aug 2013
  Location
  Constanta , Romania
  Posts
  10
  Se intampla , deoarece ai calitate mare la nivelu respectiv. Iti da adversarii in functie de calitate , cu cat o ai mai mica cu atat ai sanse sa castigi cupa !

 4. #4
  Rookie Mihai Hertz's Avatar
  Join Date
  Jul 2013
  Location
  Romania
  Posts
  52
  Se intampla mai ales in cupa , unde iti da adversari de calitate apropiata cu a ta . Cel mai bine este sa iti tii rezerva 1-2 jucatori de calitate mica , pt a-ti scadea valoarea lotului. Bafta .