Serverul este in indonezia? Sunt foarte multi jucatori indonezieni!
Atat jucatori cat si useri sunt foarte multi indonezieni
Serverul este in indonezia? Sunt foarte multi jucatori indonezieni!
Atat jucatori cat si useri sunt foarte multi indonezieni
Sunt multi si cu tokeni multi
Extraterestrii - Level 25-Season 27
19 Times League Winner - 4 Times League Runners Up-1 3rd place
11 Champions League Winners - 4 Times CL 3rd Place
1 CUP 2nd place, 1 CUP 3rd place
My Team: http://forum.topeleven.com/team-show...nian-team.html
Our club official facebook page: https://www.facebook.com/pages/Extra...19484014750358
Junior Aliens in the 35 T League
1 35T CUP TROPHY-
1 League Trophy
Top Eleven Romanian Forum Moderator
Serverele sunt în Serbia.
Probabil in Serbia, acolo este compania, dar desigur pot fi hostate in mai multe tari.
Sunt mult jocatori vietnamiti!
Inviato dal mio ST18i con Tapatalk 2
eu nu pot sa-mi dau seama dece sant selectat atat in cupa cat si in LC cu echipe foarte puternice ? Sant lvl 16 dar niciodata nu am reusit sa intru macar in semifinale, in 16 sezoane sa castigi doar de 6 ori campionatul iar in rest sa fi selectat intotdeauna cu echipe mai mari de nivel si mult mai puternice decat a mea mi se pare tare ciudat ! Se intampla o data de doua ori , dar cand lucrul se repeta de fiecare data inseamna ca ceva nu este in regula , chiar este o eroare ! unde este satisfactia de a juca acest joc atata timp cat investesti , si in loc de rezultate sa ai doar dezamagiri, si umilinte ? in 16 sezoane sa nu fiu lasat sa intru macar o data sa joc o semifinala in cupa sau in LC ....chiar nu-mi gasesc raspunsul la ce se intimpla cu echipa mea , avand in vedere ca majoritatea au castigat cupe ! in al doilea rand as dorii sa va spun ca niciodata nu am fost lasat sa castig impotriva vre unei echipe mai tari ca mine , dar cand am jucat impotriva altor echipe mai slabe am fost efectiv scos din joc , fara sa marchez .....incredibil ce mi se poate intimpla , parca totul este facut impotriva formatiei mele ! iar acum atacantii mei nu sant lasati efectiv sa marcheze {atacanti de 101 } astazi amavut un meci in LC impotriva unei echipe mediocre slabe , efectiv ma batut cu 2-0 , sant pe ultimul loc in grupa in LC fara nici un punct in 3 meciuri ....la ora 20 am avut meci in campionat 59 posesie, un om in plus , un penalty ratat 6 cornere si am fost invins cu 1-0 ...si sant pe ultimul loc si in campionat doar cu 4 puncte in 5 meciuri ...este dea dreptul penibila situatia , daca aveam echipa slaba nu spuneam nimic, dar am echipa de locul 1-4 ....ce se intampla domnilor , sint programat ca sezonul acesta sa nu promovez ?