Administratori acestui joc isi bat joc de noi.
1 -nu te lasa sa faci schimbari in timpul jocului
2 -atunci cand licitezi pentru anumiti jucatori pe uni ii lasa sa liciteze dupa ce expira timpul
3 -ai posesie mare si esti sustinut de prieteni ai si jucatori de calitate mai mare decat adversarul tau si pierzi meciul
Asta este TOP ELEVEN
1- Te lasa sa faci schimbari.Ai in dreapta jos butonul
2- Este un delay/o intarziere deoarece jocul este jucat in toata lumea si nu poate sa se termine la fix licitatia
3- Asa am patit si eu,de multe ori,chiar in finale pe care le-am pierdut.Nu sunt erori,ci surprize asa cum se intampla in viata reala..
nu e posibil ca dupa terminarea,timpului de la licitatie,licitatia sa ramana activa inca 8 min,ce se intapla acum,e o mare hotie,fiecare isi face calculul,in functie de tokeni,liciteaza ,daca am fi uniti,voi ar trebui sa inchideti acest joc,eu consider ca acest procedeu e o fapta penala,care trebuie luata in seama
de ce va bateti joc de noi,
Cenzurat
Last edited by PricopGeorgeCătălin; 07-03-2015 at 09:20 AM.
Cu asa mentalitate e normal ca romania stagneaza in fiecare an. Nu tin sa apar jocul si mie mi-a facut multi nervi dar limbajul asta nu ti-l tolerez sub nicio forma Paul, data viitoare poti sa pleci de unde ai venit.
Forumul e mai mult pentru sfaturi si indrumari, pentru a rezolva problema ta, trebuie sa contactezi echipa de suport tehnic a jocului la support@nordeus.eu .
Crede-ma nu-i nimic de fapta penala dar tu stii mai bine, daca consideri asta de ce stai cu mana-n san si nu dai in judecata jocul?
Plus nu inteleg ura asta constanta, daca nu-ti place, e joc de **** si tu iti bagi **** in el de joc, de ce mai joci?
PS: Te rog sa deschizi un topic nou pentru problema ta.
Last edited by PricopGeorgeCătălin; 07-03-2015 at 09:23 AM.