Aici puteti discuta toate noutatile echipei voastre dealungul acestui sezon
Printable View
Aici puteti discuta toate noutatile echipei voastre dealungul acestui sezon
Ati facut transferuri azi? Ce jucatori ati transferat?
Eu nu am facut nici un transfer azi :)
Am bifat o prima victorie sezonu asta 0-5 in cupa
Nu am facut niciun transfer momentan, incerc sa aduc jucatori cat mai buni pentru echipa mea, care sa ajute echipa in indeplinirea obiectivelor.
Prima achizite a sezonului! Attachment 14041
Cupa
Attachment 14064
Am o piata de transferuri plina de varstnici:)) Voi cum stati
Am facut si eu 7 transferuri pana acum , ar mai trebui vre-o 4 si gata
Am trecut de prima mansa a Cupei 5-0 si 2-0 , astept sa-mi aflu adversari din campionat , sper sa cad si eu cu niste dinastea mai slabi ca nu am mai luat campionatu de 4 sezoane ...
Eu gasesc la transferuri jucatori de toate varstele :)
Am reuşit din 25 tokeni să-mi iau doar un portar de 24 de ani, 5*. S-a ţinut băţ adversarul de bid... Nu am transferat mare lucru la echipe, în genere am căutat să adaug câte un jucător de 5* pe linie (apărare, mijloc, atac). Sezon greu pentru toate echipele.
imi poate si mie raspunde cineva de ce daca sunt in leval 27 joc cu echipe din leval 28?
Pentru ca nu au fost destule echipe de level 27 cand s-a tras la sorti ligile in unele ligi pica si de level 28 de aceea
Inceput perfect in liga
http://i42.tinypic.com/2v3qwdj.png
In ciuda faptului ca am cazut cu adversari foarte acceptabili in campionat azi am suferit prima infranfgere 1-0 si sper ca si ultima ... nu vreau sa pierd campionatu si sezonu asta :(
Am pierdut 2-1 acasa in cupa dezamagitor , din nou ratez prea multe ocazii dar de data asta am avut si un adversar puternic
In U.C.L. am inceput cu o victorie :)
Dupa infrangerea din prima etapa , in a doua am reusit sa castig cu 5-0
In cupa am pierdut cu 2-0 in Calificari ...
Am facut egal in liga din nou o caruta de ratari
Sunt foarte multumit de rezultatele facute azi in campionat si U.C.L. fiindca nu am putut sa le urmaresc :)
In campionat 2-1 , si adversari din fata mea ai facut egal si m-am apropiat la un punct :)
In U.C.L 3-2 si sunt lider la 3 puncte
Am castigat in Ucl cu 3-1 am 6 pct din 6
Eliminat din cupa dupa 3-3 in deplasare si 1-2 acasa:|
Si eu am fost eliminat din cupa azi da deja m-am obisnuit cu eliminarea din cupa , campionatu este obiectivul principal sezonu asta
Dupa 3 sezoane excelente, cand am reusit sa castig de trei ori campionatul, doua Ligi ale Campionilor si un loc 3, precum si ajungerea in fazele superioare ale cupei (optimi sau sferturi), urmeaza ce lmai probabil un sezon dezastros. Am fost eliminat inca din primul tur in cupa 3-1 si 1-0 (3-2 la general), iar in Liga Campionilor am deja 3 esecuri, in ciuda faptului ca am cea mai buna echipa. In campionat o duc bine, momentan, sunt pe locul 2 la doua puncte in spatele liderului, unul cu o echipa la fel de buna ca a mea.
Dupa cum arata clasamentul in Liga, sanse extrem de mici de a ma mai califica:
Locul 1: 7 pct
Locul 2: 7 pct
Locul 3: 3 pct
Locul 4 (eu): 0 pct
Probabil o sa ma concentrez pe campionat, pe care sper sa-l castig, desi este foarte greu.
Am castigat azi un meci foarte important impotriva locului 2 cu 1-0
Maine am cu locul 3
Inca o victorie in Campionat ieri , m-am apropiat la un punct de locu 1 , locu unu fiind cel care ma batut in prima etapa ....
In U.C.L. merge perfect pana acum , am 3 victorii din 3 meciuri :)
Dar totusi obiectivu principal ramane campionatu
Egal azi cu locul 3
Multumit de rezultat avand in vedere ca am ramas fara portar si fara MC si am fost nevoit sa improvizez
Attachment 14358
Victorie in UCL
Attachment 14385
Inca o victorie in campionat , tot pe locu 2 sunt la un punct distanta de locu 1 .... maine am meci cu locu 3 , ii singuru adversar de care mie cam frica , nu stiu cum de se mentine ala pe locu 1 ca nu are lotu chiar asa bun , sper sa nu se intample maine dezastrul ...
Victorie si in U.C.L. :)
Victorie azi cu 2-0 contra locului 3 in campionat :D
Victorie in campionat cu 3-0 si ma mentin pe prima pozitie la 2 puncte in fata locului 2, pe care-l intalnesc maine in meci direct. Iar am obtinut si prima victorie in Liga Campionilor si mai sper la calificare, insa sansele sunt foarte mici.
Maine impotriva locului doi voi juca exact cum am facut-o in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, cand l-am invins cu 3-0. Si atunci avea echipa mai buna ca a mea, toti cei 11 jucatori de 7*.
Echipa mea:
Attachment 14427
Echipa lui:
Attachment 14428
Sezonul asta o sa ma ocup mai mult de jucatori,adica o sa dau multe amicale,multe antrenamente,si o sa joc in campionat doar cu rezerve,ca sa iau bataie si sa nu trec la lvl urmator,asa o sa primesc si eu adversari mai usori in cupa si poate si in campionat,in plus o sa am un plus de experienta pentru cei care isi fac debutul intr-un nou nivel :D Si stang tokeni sa imi iau si eu un portar ca ma chinui de cv timp :(
Am facut egal cu locu 3 ieri si m-am indepartat la 3 puncte de locu 1 ....
Am pierdut astazi, 1-0 in campionat, impotriva echipei cu care ma voi lupta la castigarea titlului. Poate reuseam mai mult daca reuseam sa intru sa vad meciul. De asemenea, am pierdut si jocul de liga si, implicit, ultima sansa de a ma mai califica. ****... :( Nu stiu ce s-a intamplat de am mers asa rau in Liga. :( Deja este un sezon ratat, chiar daca voi reusi sa castig campionatul.
Asta e se intampla
Eu am reusit azi cu o victorie 3-0 sa ma distantez la 5 pct fata de locul 2 si 3
Inca o Victorie in Campionat dar tot pe locu 2 sunt la 3 puncte de lider , ii incredibil cum poate sa se mentina ala pe prima pozitie , sper sa-l detronez chiar eu in meciul direct cu el , ar fi si revansa
Inca o victorie si in C.L. :)
Victoria de azi
Attachment 14479
3-0 victorie in campionat si 0-0 in Liga unde m-am calificat de pe primu loc
Inca o victorie in campionat si in sfarsit sa incurcat ala de pe primu loc ... si luat bataie si sunt la egalitate de puncte cu el dar cu un golaveraj mai bun :)
In U.C.L. chiar daca inca nu am jucat ultimu meci deja sunt calificat de pe primu loc :)
As avea o intrebare ( in special pentru moderatori ) si nu vreau sa fac topic nou pentru asta fiindca vad ca activitatea din acest topic este mai mare
Vad ca au fost adaugate cateva embleme si echipamente oficiale ale unor echipe nu prea cunoscute si nu dau nume ca sunt destule , nu este posibil sa fie facute si echipamente pentru vre-o echipa romaneasca in special Steua Bucuresti m-ar interesa pe mine ?