Vand si eu 5 Jucatori
Pe poti ii vand exact ca la Negocieri ( inca un punct de abilitate ca sa-i creasca calitatea ( o stea in plus ))
Attachment 16243
Attachment 16244
Attachment 16245
Vand si eu 5 Jucatori
Pe poti ii vand exact ca la Negocieri ( inca un punct de abilitate ca sa-i creasca calitatea ( o stea in plus ))
Attachment 16243
Attachment 16244
Attachment 16245
Last edited by Bogdan Astefanei; 12-23-2013 at 10:14 AM.
[QUOTE=Bogdan Astefanei;184858]Vand si eu 5 Jucatori
Attachment 16243
Attachment 16244
Attachment 16245
Foarte aproape si asta , inca 2 puncte
Attachment 16246
sa-mi pastrezi jucatorul Vasin Booninsi sa-mi spui cum te cheama pe facebook ca sa ne dam prietenie pt top eleven
Depinde cat esti dispus sa dai , am tot primit oferte la 2 jucatori dar dupa ce am stabilit pretu nu ia mai luat nimeni
Vreau sa primesc cam cat dau si eu de obicei pe un jucator de la negocieri 17-21 Tokeni adica sa primeasca 5-6 tokeni
Eu nu vreau 6 nici 5 Tokeni , vreau cate 4 tokeni pe fiecare inafara de Jonas Winde pe asta nu-l dau cu mai putin de 6 tokeni fiindca: are varsta foarte buna ( 21 ani ) , are 2 posturi ( DC si DR ) , are abilitate speciala , inalt este ( 1.95 m ) , solid este , bun este ( l-am folosit si eu chiar si sezonu asta , ca fundas in 9 meciuri a dat 7 goluri ... )
✰✰✰✰✰CFPI✰✰✰✰✰
Since: Nov. 2010 - Now: Level 27
- 1
- 0
- 1
CF POLI IASI > http://forum.topeleven.com/team-show...poli-iasi.html
Cumpar mij si st de lvl 4 astept oferte
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Cumpar atacant ( ST ) , calitatea 43-44 , dau pana in 5 tokeni ( profitu vostru )
Prietenos, n-am ce zice)
Level 1 - League 3rd place (started late, in the season)
Level 2 - League 2nd place, CL 2nd place (both due to troll results)
Level 3 - League 1st place, CL 1st place, Cup (lev 6) 3rd place
Level 4 - League 1st place, CL 1st place
Bought 28 Tokens, referrals 32 Tokens, won 3 Tokens.
Nu accept prietenia pe facebook a persoanelor pe care nu le cunosc si ce am avut de vandut am postat mai sus ( inafara de ce am postat mai sus nu mai vand nimic ) prin urmare nu are rost sa-mi afisez echipa ...