Prima mea infrangere din acest sezon si trebuia neaparat sa fie in liga
Prima mea infrangere din acest sezon si trebuia neaparat sa fie in liga
Season III Level III
Season I: 5th
Season II: Cup/League
Season III: ..
care sunt sansele ca sa-ti fie accidentat acelasi jucator in doua meciuri consecutive? prima data 4 zile in meciul din liga, bag 14 pachete rosii in el, bag si pentru conditie fizica,il aduc la 97% pentru meciul din cupa in care iar e accidentat, de data asta 10 zile. conditia fizica si pentru primul meci era de minim 95%...
liga si cupa
Last edited by andreii; 12-22-2013 at 10:30 PM.
Sezonul asta vreau sa raman deci campionatu nu ma prea ma mai intereseaza
Extraterestrii - Level 25-Season 27
19 Times League Winner - 4 Times League Runners Up-1 3rd place
11 Champions League Winners - 4 Times CL 3rd Place
1 CUP 2nd place, 1 CUP 3rd place
My Team: http://forum.topeleven.com/team-show...nian-team.html
Our club official facebook page: https://www.facebook.com/pages/Extra...19484014750358
Junior Aliens in the 35 T League
1 35T CUP TROPHY-
1 League Trophy
Top Eleven Romanian Forum Moderator
Indonezia asta... te face sa bubui calculatoru
@5 din 6 meciuri castigate in C.L. oare castigam anu asta ??
@Locu 2 la 6 punecte diferenta de 1 si antent asupa locului 3 cu numai 2 puncte in minus fata de noi
@Cupa 5-0 la el acasa 4-1 la mn nam ce zice vrem sa auzim si acuma "CALIFICARE!"
@Tinem ochii pe un fundas central cu 1,65M de 5 stele nu numai toate acestea doar ca are (34) si la umpic de diferenta ne mai cade o stea ca la atacantul nostru. Mai avem 51:34 de minute. Avem la disponitie 10 ttokenuri
@M-am chinuit si eu cu banii sa ne ajunga pentru salarii si jucatori noi
@Portar 5 stele cu 2 de 8 si 6 parade intr-un meci de cupa
Sarbatori fericite!
Season III Level III
Am trimis ticket la Nordeus pentru situatia de mai sus, ei nu vad nici o problema, deci nu exista, ramane doar sa ma hotarasc cand sa renunt, nu pot concura cu unu care controleaza minim 2 echipe si care are parte de non-combat din partea prietenilor care-s dispusi si sa piarda cu 9-1... O seara buna tuturor si ne mai citim pana ma hotarasc sa spun stop.
Concluzie in urma discutiei avuta cu cineva de la suport "Sigur că-l putem urmări pe respectivul și suspenda la conturi. Dar ce rezolvă asta când e vorba de 11 milioane de posibili trișori?"
Mai este ceva de adaugat?
PS: Nu cred ca "hotul" prins o sa fie pedepsit!
Last edited by andreii; 12-25-2013 at 09:39 PM. Reason: competare raspuns suport nordeus
Un nou blat sta sa inceapa...cum au jucat in etapa de ieri gazdele oaspetii se vede ziua 12/28 si etapa si acum pozitionarile pentru meciul care sta sa inceapa in cateva minute, din nou gazdele si acum oaspetii voi reveni cu o completare din timpul meciului...
cum era vorba cu hotul neprins? sa fie oare jucator cinstit?
Pozitia in clasament se decide la golaveraj, de asta sunt suparat... iar cei care se ocupa de blaturi sunt pe locurile 3, 5 si 8...
Probabil ca George s-a saturat de mine, dar daca nici cand ai imaginile nu se ia nici o masura,atunci ce sa mai zic?
Last edited by andreii; 12-26-2013 at 08:08 PM.
Mdea nu esti singuru si eu am picat anul trecut cu unul care avea cel putin 3-4 echipe si am rezistat el cu 2-3 mai multa posesie cand eram la mine acasa
@Se pare ca Liga Campionilor e de 10 ori mai grea decat cupa am pierdut cu 3-1 acasa la el as fi vrut sa ma uit (23:42) dar am adormit pe la jumate sper sa ne impunem cu un 2-0 3-0 la mn daca se poate si insfarsit nu o sa adorm (22:17)
@ Azi la 18:14 meci CUPAAAAAAA
Season III Level III