Results 1 to 8 of 8

Thread: Transferuri..

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by Eugen Cristea View Post
    1. nu cumpara de 4 stele.

2. nu ii mai antrena, daca ai 2 meciuri pe zi.
    Daca tii neaparat antreneaza-i cand ai un singur meci in ziua respectiva.

3. lasa abilitatile speciale. Imparte punctele la aparatori si portari pe aparare, la restul pe atac.
    Daca tot ai inceput cu toti o abilitate speciala, ai nevoie in teren de:
    -executant lovituri libere
    -executant cornere
    Continua sa atribui punctele de skill la 2 dintre jucatorii care invata aceste 2 abilitati, la restul, imparte puntele la aparare/atac.

4. In primele 3-4 nivele, nu ai nevoie de jucatori tineri, pe care sa ii cresti.
    Ai noie de jucatori de 5 stele, care iau note(rating) bune.
    Daca gasesti unul de 29 Q, de 29 ani, te costa de 2-3 ori mai putin decat unul de 19, si face acelasi lucru.
    In primele 3-4 ligi, sezonul asta cumperi titulari de 5 stele, si sezonul viitor ii ai drept rezerve de 4 stele.

5. Noaptea runda initiala dureaza 5 ore(in medie), de obicei se termina dimineata(6.30-7.30), atunci este cel mai recomandat sa faci transferuri.

Acstea sunt pareri personale, nu reguli.

am inteles , mersi pentru sfaturi. e adevarat, pretul jucatorilor tineri e prea mare, si momentan nu imi permit.

cat despre ora la care sa fac transferuri, mi se pare cam aiurea. acum ca-s in vacanta nu prea mai am chef de trezit la astfel de ore. nu am nicio sansa sa iau jucatori pe la 11-12 ? sau poate seara, pe la 12-1 ?

edit: azi am incercat sa iau un jucator de vreo 26 de ani, pe la 5. era disperare mare la ora aia, e clar ca nu mai incerc din nou, am pierdut 3 jetoane degeaba.
    Last edited by burningcow; 12-20-2013 at 03:07 PM.