Am si eu niste tricouri si embleme pe contul meu si intrebarea e daca i le pot trimite altcuiva ca, cadou?
Pentru ca am mai multe echipamente eu...
Daca da cum pot face asta?
Am si eu niste tricouri si embleme pe contul meu si intrebarea e daca i le pot trimite altcuiva ca, cadou?
Pentru ca am mai multe echipamente eu...
Daca da cum pot face asta?
Ca sa trimiti un echipament trebuie doar sa dai click pe el si sa alegi optiunea de trimitere si sa alegi persoana catre care doresti sa-l trimiti dar atentie, poti trimite doar tricourile pe care le-ai cumparat tu.
Aaa nu le-am cumparat eu gata am inteles de ce nu merge mersi mult.
T.C.
Si daca de exemplu cumpar o emblema cu tokeni, pot sa o dau cadou ?
E]
Eu am cumparat emblema si tricouri oficiale si nu le pot trimite altcuiva De ce?
Trebuie sa cumperi jetoane de cel putin aceasi valoare cu articolul pe care vrei sa-l trimiti.
De exemplu daca vrei sa trimiti emblema Realului care costa 199 de jetoane trebuie sa cumperi inainte cel putin 199 de jetoane. Nu conteaza daca le-ai cumparat pe parcurs si cand le-ai cumparat.
Poti sa cumperi 20-50-150 si tot asa, doar sa treci de pragul de 199 de jetoane cat costa emblema realului sau ce doresti tu sa trimiti.
Am inteles. Deci trebuie sa cumpar cu bani reali cel putin 99tokeni ca sa pot trimite cadou un tricou official.