Rezultatele de pana acum:
Top eleven e de KKT.
Sezonul trecut ma spart cu "random"-urile pierzand titlul si chiar sansa la locul 3 in ultima etapa cand am pierdut categoric 4-1 de la o echipa sub locul 7.
Sezonul trecut stransesem tokenuri si PAF, accidentari meci de meci, la nici un meci din ultimele 10 etape n-am scapat fara accidentat(i).
Sezonul care a inceput imi face o surpriza MARE: sez trecut am castgat CUPA si acum am fost eliminat inca din primul tur preliminar de o echipa amarata. 1-1 acasa 1-0 deplasare, cand trebuia sa ma impun lejer in ambele manse.
Primul meci de liga = 3 accidentati, adversarul da un gol cu 1 om in minus, are apoi inca un accidentat, egalez si eu cu chiu cu vai insa apoi jocul ma omoara pur si simplu: 3 accidentati din care ambii atacanti, plus ca pe final, in ultimele minute ma deconecteaza de la joc si cand intru vad ca meciul s-a terminat 2-1 si la statistici adversarul ma dominat de zici ca am jucat cu cei mai tampiti jucatori.
Meciul de liga venise dupa un meci de CL in care batusem cu 0-6 iar conditia la jucatori o refacusem. Ce cacat de explicatie sa gasesc????
Accidentatii au fost indisponibili pentru 8, 5 si 4 zile, frumos, nu???!!!
Am setat la inlocuiri automate insa CACATUL ASTA DE JOC nu stie sa schimbe si tactica, aveam un atacant de rezerva DAR in loc sa imi schimbe tactica si sa joc cu un atacant, spre exemplu un 4-1-4-1 in loc de 4-4-2 el imi baga un fundas pe post de atacant. DE TOT CACATULLLL!!!
T11 = TOKENI = DACA NU CUMPERI E DE CACAT.
T11 = strangi tokeni = apar accidentatii si alte prostii.
T11 = RANDOM CAT CASA IN MECIURI, DIFERENTIEREA DINTRE ECHIPE NU ARE NICI O BAZA LOGICA.
p.s. Nu ma luati cu chestii de genu: "trebuie sa studiezi adversarul, tactica si alte din astea, ca nu suntem la Football Manager sau fifa, acolo lucrurile sunt un pic mai clare, dar T11 nu are logica, doar cea a tokenurilor.

3Likes
LinkBack URL
About LinkBacks