Unde da mai mult randament un atacant de picior stang...pe partea stanga sau dreapta?
Printable View
Unde da mai mult randament un atacant de picior stang...pe partea stanga sau dreapta?
inca un minus pentru joc.
Cum ar fi sa scrie: " jucatorul nu are picioare". Cum plm, la un simulator de fotbal sa nu conteze picioarele? Pai nu se mai cheama FOOTball se cheama Nimicball.
Nationalitatea nu e NEAPARAT o CIFRA ;)
Inaltimea e importanta in duelurile aeriene... si KG lafel pentru duel 1 vs 1.... Habar naveti ce e ala fotbal si faceti un joc..Trebuie sa fiti atenti la cele mai mici detali..
eu cred ca, conteaza astea ... eu ma uit mereu si daca e de stanga il pun pe flancul drept si invers, daca e cu ambele il pun central. eu zic ca, conteaza mai ales la atacanti, un atacant stangaci suteaza mult mai bine de pe flancul drept si invers.
as prefera sa zicem:
Luni: meci liga
Marti: CL
Miercuri: meci liga
Joi: CL
Vineri: meci liga
Sambata + Duminica: meci Cupa (+ cine doreste: amicale)
Daca un joc in care, daca te si caci trebuie sa platesti jetoane, cred ca isi permite sa adauge unele detalii si sa fie in stare sa simuleze: 3 meciuri de liga pe sapt / 2 de UCL si 2 de Cupa.
Pe langa asta un exemlu total negativ (cum e acum) e ceva de genul:
in aceeasi zi
ora 15:00 meci liga
ora 17:00 meci CL
ora 18:00 - 19:00 meci cupa
Pai normal ca ajungi cu jucatorii la conditie sub 50% si ei iti dau un amarat de 5% la fiecare 3 ore si PAC trebuie sa cumperi jetoane ca sa ai cu ce sa achizitionezi "pachete de odihna"
asa este si eu in sezonul trecut am vrut sa castig tot dar cu 3 meciuri pe zi ... grele sansele, am reusit insa un locul 1 in campionat castigat cu greu la golaveraj, locul 1 in cupa si un loc 3 amarat in champions liga eliminat de o echipa mai slaba in semifinala. sa vedem sezonul asta am achizitionat pana acum de cand a inceput sezonul 6 jucatori noi si mai urmeaza 1 sau 2 cand o sa mai fac rost de bani din vanzarea celor vechi, sper sa ma mentin si sezonul asta in toate 3 competitiile desii este cam greu, singura solutie este sa incerc sa creez o echipa a 2a cu jucatori cat de cat capabili, momentan am 6 rezerve, adica cei mai buni jucatori din sezonul trecut inlocuiti in acest sezon de astia noi. asta cred ca e singura solutie pentru a face fata, am sa incerc sa joc cu echipa a2a acasa si in meciurile usoare.
cine ma poate ajuta sa imi zica, cum fac sa sterg si eu jocul , sa se stearga toate datele si sa l incep din nou?
cristian: iti fac alt cont de facebook si te loghezi cu el.
multumesc frumos sclifositu ;)
cu placere :)
Jocul asta e facut pentru bani. Daca nu ma insel am bagat vreo 200 euro si cum plm ca in 2 meciuri din 11 jucatori sa se accidenteze 10 si sa pierd cu 5-8 la zero sau sa ai 35 suturi pe poarta si sa nu dea gol ce plm, daca era in realitate era de mult scorul 21. Daca noi va imbogatim macar si voi sa ne imbogatiti la joc adica sa dati si voi optiunea "SPIN" adica dai de maneta si se invarte roate, pe urma iti vezi premiul.
ionutz nu inteleg cum poti sa bagi 200 euro intr-un joc :) in fine ... e doar un joc si daca e setat sa dea si random este clar, echipele mici au sanse ... eu sunt level 3 si desii nu am bagat nici un ban pana acum nu am intalnit nici o echipa mai puternica decat a mea si totusi am fost infrant de foarte multe ori chiar si de echipe cu mult mai slabe, atunci de ce as mai baga bani in joc ? pentru ce ? nu stiu cum tu poti sa faci asta ... in fine
Voi stiti doar sa injurati ?va pune cnv sa jucati??nu ti place nu mai joci nu injuri..daia a ajuns tara asta cum a ajuns ca majoritatea au mentalitatea ca a voastra.mai iesiti si voi in lume ca va bateti joc de limba romana.nu iti baga nimeni mana in buzunar sa dai bani pentru nordeus.tot timpu va vaitati de cate un meci..