Results 1 to 9 of 9

Thread: Are cineva idee?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    degeaba dau goluri ca tot notele slabe iau...maxim 6....mai am si eu o intrebare...daca nu-mi plac jucatorii de la impresari,cum pot sa primesc alta lista?ca tot sezonul am avut aceeasi jucatori de la impresar cu toate ca primeam stiri cum ca ar fi alte oferte...spre ex. daca vreau un AMC si nu gasesc cum fac sa-mi apara unul?se poate?vorbesc strict de jucatorii de la impresar...

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdan_dobre View Post
    degeaba dau goluri ca tot notele slabe iau...maxim 6....mai am si eu o intrebare...daca nu-mi plac jucatorii de la impresari,cum pot sa primesc alta lista?ca tot sezonul am avut aceeasi jucatori de la impresar cu toate ca primeam stiri cum ca ar fi alte oferte...spre ex. daca vreau un AMC si nu gasesc cum fac sa-mi apara unul?se poate?vorbesc strict de jucatorii de la impresar...
    lista de la impresar se actualizeaza in urmatoarele zile 3, 4, 9, 13, 17, 21, 25 şi 28.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    ok...multumesc pentru raspunsuri...ideea e ca tot listele alea imi baga...maxim un jucator nou...