Salutare,intrebarea mea este : Daca un jucator mi se accidenteaza la sfarsitul unui sezon,accidentarea persista si la inceputul sezonului urmator sau se anuleaza?
Multumesc Anticipat!
Salutare,intrebarea mea este : Daca un jucator mi se accidenteaza la sfarsitul unui sezon,accidentarea persista si la inceputul sezonului urmator sau se anuleaza?
Multumesc Anticipat!
Da o să fie accidentat şi în noul sezon, la fel şi condiţia fizică sau moralul, rămân la fel cum ai terminat sezonul.
Doar cartonaşele se şterg când începe noul sezon.
Am o intrebare...sa zicem ca eu sunt manager la echipa FC Hard,si mai de curand a aparut o categorie noua in care poti sa preiei controlul altei echipe ...sa zicem AC Kelia . In momentul in care eu am preluat echipa AC Kelia,le pot controla pe amandoua sau FC Hard se desfiinteaza si raman la AC Kelia? Multumesc anticipat!
Am o intrebare...saptamana trecuta a aparut pe pagina de pe facebook a Top Elevenului a imagine la care trebuia sa comentam si primi 2 cei mai buni castigau 100 tokens,iar ei se anuntau luni...am asteptat eu (poate castig cumva) si nu au aparut.Azi este marti si castigatorii trebuiau sa fie anuntati ieri.
Valentin tu mai crezi in prostii din astea ? Sunt niste glume proaste doar sa dai un like,un share etc ...ca nu o sa castigi nimic stai linistit.Iar daca vrei tokeni vorba lui Puya BAGA BANI BAGA BANI
Pai Mihai..sa stii ca eu am castigat odata 50 de tokeni la un concurs de pe pagina jocului.
Topic inchis deoarece s-a raspuns la intrebarea initiala.
@Valentin, te rog sa deschizi un topic nou si sa ne dai mai multe detalii, toate concursurile de pe paginile oficiale sunt reale iar premiile sunt oferite.